Mitä kesäkuu ja juhannus tuovat elämääsi tullessaan? Voice.fi:n kesähoroskooppi kertoo

06.06.2020 09:15 - Emmi Moilanen

Jousimies (22.11.-21.12.)

Menojalkaa jo vipattaa ja seikkailunhaluinen jousimies ottaa tänä kesänä kaiken ilon irti kotimaan matkailusta. Uusiin paikkoihin tutustuminen kannattaa, sillä maiseman vaihtaminen virittää merkin edustajat kesätunnelmaan parhaiten.

Kauemmas reissuun lähteminen ei kuitenkaan aina ole mahdollista, ja jousimies huomaa kaipaavansa vaihtelua kesäarkeensa myös työviikkojen aikana. Tutustu kesäkuussa kotipaikkakuntaasi turistin silmin; kierrä nähtävyyksiä ja tutustu niihin kaupunginosiin, joissa et ole vielä koskaan tullut vierailleeksi. Valokuvaa paljon ja tallenna muistot kesäalbumiisi.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauris suhtautuu kesän kynnyksellä tuleviin kuukausiin odottavaisin mielin ja sinkkukauris huomaa saavansa itsensä kiinni myös kesäromanssihaaveista. Pidä innostuksestasi tiukasti kiinni, vaikka lähipiiristäsi löytyykin tyyppi, joka yrittää latistaa vaaleanpunaisia haaveitasi.

Kesän lämmön koittaessa herkkä ja ujo kauris tuntee pääsevänsä ulos kuorestaan, joka puolestaan takaa sen, että kesällä merkin edustajien sosiaaliset suhteet kukoistavat. Rakkauden kaipuisen kauriin ei tulisi aliarvioida myöskään vanhoja tuttavuuksiaan, sillä tunteet ovat saattaneet ajan kuluessa kypsyä romanttisiksi.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Useat vesimiehet ovat kokeneet kevään poikkeusajat henkisesti hyvin kuormittavina, ja tästä syystä kaipaavat nyt kesän kynnyksellä rauhaa ja luonnon läheisyyttä elämäänsä. Merkin edustajat viihtyvätkin kesäpuuhissa parhaiten ulkona; uiden, aurinkoa ottaen, grillaillen ja retkeillen.

Luonnon tarjoamat mahdollisuudet kannattaa tänä vuonna ottaa huomioon myös lomasuunnitelmia laatiessa. Miltä patikointireissu ja yöpyminen teltassa kuulostaisivat kesän perinteisten festareiden sijaan? Myös telttaretki lämpimänä kesäyönä kotipihalla tuo arkeen kaivattua vaihtelua silloin, kun lomailu ei ole mahdollista.

Kalat (19.2.-20.3.)

Kalat toivoo kesältä rentoutumista ja paljon ystävien seuraa. Kesäkuussa merkin edustajat eivät vielä täysin voi hengähtää, sillä he huomaavat apunsa olevan tarpeen projekteissa ja suunnitelmissa, jotka ovat saatettava loppuun ennen kuumimman lomakauden käynnistymistä.

Juhannuksena myös kalat kuitenkin vaihtaa vapaalle ja saa itselleenkin kaivattua lepoa arjen puurtamisen jälkeen. Jos olosi erityisen nuutunut, muista, että voit hyvällä omalla tunnolla pyhittää vapaapäivät lomailuun sen sijaan, että yrittäisit täyttää kalenteriasia pakonomaisesti erilaisin kesämenoin.

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas on paahtanut viime aikoina täysillä eteenpäin, eikä ole havahtunut huomaamaan, että vehreys on saapunut ympärille ja kevät on vaihtunut kesäksi. Alkukesästä tunnet olossasi sen, että olet priorisoinut ehkä vähän liikaakin muiden asioita oman hyvinvointisi edelle.

Onneksi alkukesän ajan oinaan elämässä vallitsee seesteinen energia, joka sallii merkin edustajien suunnata huomionsa juuri niihin asioihin, jotka he itse kokevat juuri nyt tarpeellisimmiksi. Ota rauhallisesta ajanjaksosta nyt kaikki ilo irti, sillä jo kesäkuun loppua kohden sosiaalinen elämä näyttää vilkastumisen merkkejä, eikä loppukesänä ole puutetta tekemisestä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Hiljattain syntymäpäiviään juhlinut härkä on aloittanut kesän jo hyvä tovi sitten – ainakin henkisesti. Auringon valo ja lisääntyvä lämpö ovat auttaneet kesätunnelmiin virittäytymisessä, eikä kesäkuu tee tähän fiilikseen poikkeusta.

Vaikka arjen velvollisuuksia riittää vielä alkukesästä pyöritettäväksi, mikään ei tunnu saavan härkää juuri nyt lannistumaan. Tankkaa energiaa ja onnistumisia talteen, sillä juhannuksen jälkeen hektinen ajanjakso helpottaa ja myös väsymys on vaarassa päästä valloilleen. Onneksi myös lepoaikaa on mahdollista viettää kesätunnelmissa – ota päivänokoset ulkona tai lähde rentoutumaan rannalle.

Lue myös: Kesän klassikkovaate! Kolme tapaa pukea farkkushortsit tyylillä

Lue myös: Luo kesän säväyttävimmät kynnet kotoa löytyvillä tarvikkeilla - vain mielikuvitus on rajana

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat