Kuva: Shutterstock

Suomalaiset ovat estottomia alastonkuvien lähettäjiä - entä kenelle niitä lähetetään?

19.08.2020 09:15 - Henna Koste

Kyselyn perusteella naiset lähettävät alastonkuvia miehiä enemmän.

Viime vuosina alastonkuvien lähettäminen on yleistynyt. Vaikka mielitietystä saatu kuva voi herättää ihastuksen tunteita, ei ilmiö ole yksinkertainen. Valitettavan moni on myös saanut dick picin, kuvan peniksestä, niin että häneltä ei ole kysytty lupaa. Lue lisää täältä

On siis selvää, että pelisäännöt täytyy olla ehdottoman kunnossa ja lupa kuvan lähettämiseen hallussa. Otimme Voicen seksikyselyssä selvää suomalaisten seksuaalisuudesta ja seksitottumuksista. Kyselyssä selvisi, että liki 68 prosenttia vastaajista on lähettänyt alastonkuvan itsestään. Naisvastaajista noin 71 prosenttia kertoi tehneensä näin, miehistä taas noin 61 prosenttia. 

Kuka on todennäköisimmin kuvan vastaanottaja? Vastaajista 62,5 prosenttia kertoi lähettäneensä kuvan puolisolleen. 22 prosenttia taas kertoi, että kuva on lähetetty treffikumppanille. Sen sijaan 4,9 prosenttia kertoo lähettäneensä alastonkuvan tuikituntemattomalle. Kyselyssä kerrottiin myös, että alastonkuvia on lähetetty myös miespuolisille tuttaville, ystäville, nettituttaville ja ex-kumppanille. 

Kyselyyn vastasi 2500 henkilöä. 

Lue myös: Peniskuvan ottaminen mielessä? Lue 10 kohtaa ennen kuin tunget kameran housuihisi

Lue myös: 12 päivän haaste lujittaa parisuhdetta nopeasti - aloittakaa jo tänään!

Kilpailut

Uusimmat