Kuva: Shutterstock

Peniskuvan ottaminen mielessä? Lue 10 kohtaa ennen kuin tunget kameran housuihisi

11.05.2019 16:15 - Milena Raappana

Sääntö numero yksi: kysy lupa peniskuvan lähettämiseen.

Puhelimen ruudulle lävähtää ilmoitus uudesta viestistä kuvan kera. Avaat sen ja ruudun täyttää yllättävä kuva miehen haarovälistä. Tuttu tilanne? YouGovin vuonna 2018 teettämän kyselyn mukaan neljä kymmenestä 18-36-vuotiaasta naisesta on saanut "dick picin" eli kuvan peniksestä ilman, että heiltä on kysytty lupaa kuvan lähettämiseen. Saman ikäluokan miehistä vain 5 prosenttia oli saanut peniskuvan varoittamatta.

Women's Health -julkaisu listasi kymmenen kohtaa, jotka kaikkien peniksen omaavien henkilöiden kannattaa lukea läpi ja muistaa ennen kameran työntämistä pöksyihin.

Pyydä lupa, älä anteeksiantoa

Tämän pitäisi olla sanomattakin selvää, mutta alleviivataan vielä: värkkikuvat ovat ehdottomasti kiellettyjä ellei niiden lähettämiseen ole lupaa. Kukaan ei nauti paljaiden pallien yllättyksestä.

Älä yritä peniskuvalla luoda hyvää ensivaikutelmaa

Alakerran asukki ei ole kovin hyvä tapa vakuuttaa tuntematon henkilö, joten täysin vieraille peniskuvan lähettäminen kannattaa unohtaa. Miten olisi ensin vaikka kuppi kahvia ja juttutuokio ennen kehonosien jakamista?

Todella läheltä otettu kuva ei tarkoita todella isoa penistä

Vaikka moni mies ajattelisinkin, että koolla on väliä, lähikuvat eivät yhtäkkiä saa sukukalleuksia näyttämään isommalta. Sen sijaan linssin tunkeminen liian lähelle saa värkkiä, voi ennemminkin kauhistuttaa ja saada ihmettelemään "mitä oikein tuijotan".

Ei ole olemassa oikeaa kuvakulmaa

Vaikka kuinka vääntelisi puhelinta ja penistä oikeaan kulmaan, kannattaa hyväksyä tosiasiat, että penis on aina penis eikä se ole välttämättä kovinkaan esteettinen.

Kylpyhuoneen peili ei ole ystäväsi

Kaikista kamalimpia dick picejä ovat kylpyhuoneen kelmeässä valossa otetut epäluontevat peiliselfiet. Jos ehdottomasti halajaa kuvaa alakerran kaverista, peilikuvat ovat kiellettyjen listalla.

Pieni siistiminen ei ole pahitteeksi

Jos haluaa saada päätähden loistamaan, kannattaa vetää hänet lavalle esirippujen syövereistä. Toisin sanoen, karvoitusta kannattaa ehkä hieman siistiä, jotta armaasi pääsee oikeuksiinsa.

Hyväksy, että kuva tulee olemaan julkista omaisuutta

Tämä voi tulla karuna faktana, mutta todennäköisesti värkkikuvan tulee näkemään useampi ihminen kuin mitä olit ajatellut. Etenkin, jos vastaanottaja ei ole kovin tuttu, hän todennäköisesti näyttää kuvaa ystävilleen vertaistuen toivossa.

Jätä pallisi ulkopuolelle

Kuten sanottu, penis ei ole välttämättä kovin viehättävä, mutta kivekset tuskin parantavat asiaa.

Ota housut pois

Mikään ei ole kamalampaa kuin housujen tai boksereiden välistä kurkkiva penis. Itse asiassa se on karmivaa ihan kuin joku stalkkaisi. Peniskuvissa pätee kaikki tai ei mitään -mentaliteetti.

Jätä kasvosi pois kuvasta

Maalaisjärjen käyttäminen on sallittua. Koskaan ei voi tietää, milloin suhde ajautuu karille, joten oman naaman tunkeminen värkkikuvaan ei välttämättä ole järkevää.

Lue myös: Nainen sai ei-toivotun peniskuvan - kosti lähettäjälle omintakeisella tavalla

Lue myös: Entiset Miss Suomet tuskailevat: Vieraat miehet lähettävät peniskuvia

Lähde: Women's Health, The Guardian

Kilpailut

Uusimmat