Kuva: Shutterstock

Seksilelu joululahjaksi? Asiantuntijat paljastavat parhaat vinkit

18.12.2020 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Seksilelua hankkiessa on hyvä tunnustella, millaisista asioista kumppani pitää.

Joulu on pian täällä ja kumppanin voi yllättää tuhansilla eri tavoilla. Yksi asia, mikä voisi olla hieman erikoisempi ja yllättävämpi joululahja, on seksilelu.

Keräsimmekin asiantuntijoilta erilaiset vinkit siihen, miten ja millainen seksilelu kannattaa hankkia. Vastaukset antoivat Kaalimadon, Sinfulin sekä Huippukivan asiantuntijat.

- Kannattaa miettiä, mitä tietää kumppanistaan, onko hän esimerkiksi joskus vihjaillut jostain asiasta? Seksilelut voivat auttaa vaikkapa fantasioiden toteuttamisessa, neuvoo Huippukivan perustaja Lauri Hänninen ja jatkaa:

- Muuten kannattaa ensimmäisenä valita suosittuja ja kehuttuja perusleluja. Lahja saattaa myös avata hyvän mahdollisuuden jatkokeskusteluille - sitten onkin jo helpompi seuraavalla kerralla ostaa entistäkin toivotumpaa. Myös lahjakortti on hyvä vaihtoehto.

(kuva: Shutterstock)

Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Laavikainen kehottaa Hännisen tavoin hieman tunnustelemaan sitä, mitä kumppani oikeasti haluaa.

- Oman rakkaansa voi yllättää eroottisesti monilla tavoilla. Toiset haluavat kokeilla rohkeasti jotain täysin uuttaa ja yllättävätkin kumppaninsa jollakin hieman tavallisesta poikkeavalla tavalla. Jos et kuitenkaan ole varma kumppanisi mieltymyksistä ja toiveista, kannattaa selvittää hänen toiveitaan ennakkoon, Laavikainen vinkkaa ja jatkaa:

- Hyviä keskustelun virittämistapoja voivat olla aihetta käsittelevä lehtijuttu tai seksivälineitä myyvän verkkokaupan nettisivuilla vierailu.

Sinfulin Rune Kjelsmark suosittelee esimerkiksi naisille paineaaltokiihottimia. Myös seksilelukokoelmat ovat suosittuja lahjavalintoja.

- Se riippuu siitä, mistä tykkää ja onko kyseessä ensimmäinen seksilelu. Aina kannattaa puhua avoimesti kumppanin kanssa siitä, mistä pidätte/hän pitää. Jos esimerkiksi naista haluaa hemmotella, suosittelen paineaaltokiihottimia.

- Myös erilaiset seksilelukokoelmat ovat todella suosittuja. Sieltä voi löytää yllättäviäkin tuotteita, joista saada nautintoa. Kokoelmia löytyy niin aloittelijoille kuin jo kokeneillekin seksilelujen käyttäjille.

Lue myös: Suomalaismiehillä poikkeuksellinen suhde seksileluihin - mistä se johtuu?

Lue myös: Nainen myi pelikonsolin - ostaja löysi sisältä seksilelun

Kilpailut

Uusimmat