Kuva: Shutterstock

Haluaako hän vakavan suhteen kanssasi? 8 merkkiä paljastavat

02.06.2021 17:45 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Pohditko, onko tuore kumppanisi kanssasi tosissaan? Listasimme merkit, jotka paljastavat hänen tunteensa.

Joskus uuden suhteen alussa on vielä epäselvää, toivooko kumppani suhteesta kehkeytyvän jotakin vakavaa. Jokainen suhde on tietysti omanlaisensa ja varmuuden saa todennäköisesti vasta keskustelemalla, mutta voit yrittää tulkita kumppanisi tunteita tarkkailemalla näitä merkkejä.

Kuulostavatko listan asiat tutuilta?

1. Sinun tapaamisesi on korkealla hänen tärkeysjärjestyksessään. Hän näkee vaivaa, järjestää aikataulujaan ja jättää välistä jotakin vähemmän tärkeää voidakseen tavata sinua. 

2. Hän esittelee sinut ystävilleen ja perheelleen. Jos hän näkee tulevaisuuden kanssasi, hän haluaa elämänsä tärkeiden ihmisten tapaavan sinut ja esittelee sinua ylpeydellä.

3. Hän uskaltaa kertoa sinulle arkojakin asioita. Jos olette vakiintumassa, olet saavuttanut hänen luottamuksensa ja hän uskaltaa avautua sinulle sekä olla haavoittuvainen edessäsi.

4. Hän muistaa pieniä asioita. Jos hän on aidosti kiinnostunut sinusta, hän kuuntelee tarkasti, mitä kerrot ja muistaa pieniä yksityiskohtia, kuten jotakin lapsuudestasi tai millaisesta kahvista pidät. Hän tietää lempiasiasi ja huomioi ne pienillä, mutta tärkeillä eleillä tehdäkseen sinut iloiseksi.

5. Hän puhuu "meistä." Jos hän suunnittelee sitoutumista, hän saattaa viitata teihin "meinä" jo ennen kuin olisitte varsinaisesti virallistaneet suhdettanne. Tämä voi ilmetä esimerkiksi hänen puhuessaan suunnitelmistaan, joissa olettaa teidän automaattisesti olevan yhdessä "meinä." 

6. Tunnet olosi kotoisaksi hänen kotonaan. Jos hän on vakavissaan, hän haluaa saada sinut tuntemaan, että olet tervetullut hänen kotiinsa matalalla kynnyksellä milloin vain. 

7. Hän ei pelaile kanssasi. Jos hän on valmis sitoutumaan, hän ei käytä sinuun mitään deittailun taktiikoita tai pelejä pitääkseen sinut kiinnostuneena. Hän tietää, mitä hänellä on hyppysissään eikä aio riskeerata sitä millään tempuilla tai testeillä.

8. Hän puhuu kanssasi tulevaisuudesta. Jos hän ei halua sitoutua, hän välttelee puhumasta tulevasta kanssasi. Jos hän taas puhuu luontevasti tulevaisuudesta ja suunnitelmista, joita hän toivoisi teidän tekevän yhdessä, hän todennäköisesti toivoo sinun olevan osa tulevaisuuttaan.

Lue myös: Kenen kanssa kemiat kohtaavat parhaiten? Horoskooppi paljastaa yhteensopivimmat seksikumppanit

Lue myös: Kesän kekseliäistä treffi-ideoista riittää tekemistä helteelle ja sadesäälle - ota vinkit talteen

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat