Kuva: Shutterstock

5 keinoa lisätä omaa mielihyvää seksin harrastamisen aikana - ota vinkit haltuun jo tänään

04.06.2021 21:15 - Emmi Moilanen

Kumppania on helpompi ohjeistaa omien mieltymysten mukaan silloin, kun todella tiedät, mistä nautit.

Olemme uutisoineet aikaisemmin tilanteista, joissa seksin harrastamisesta tulisi pidättäytyä. Pääset lukemaan artikkelin tästä.

Silloin kun nautinnon pauloihin heittäytyminen on mahdollista, mielihyvän määrästä kannattaa nauttia täysin siemauksin. Bustle-sivusto listasi keinot, joiden avulla lisäät omaa mielihyvääsi seksin harrastamisen aikana.

Kokosimme parhaimmat vinkit alle.

Kokeile näitä:

1. Opettele tuntemaan oma kehosi hyvin. Kokeile ensin itse, mistä nautit ja millainen kosketus saa sinut syttymään. Tämä takaa myös sen, että sinun on helpompi ohjeistaa kumppania omista toiveistasi petipuuhien aikana.

2. Mieti, mitä kaipaat seksielämältäsi enemmän. Haluaisitko kenties harrastaa seksiä jossain erikoisessa paikassa vai kaipaatko seksilelujen tuomaa lisämaustetta petipuuhiin?

3. Anna itsellesi aikaa makuuhuoneessa äläkä stressaa siitä, että kumppani on saavuttanut jo oman nautinnon huippunsa. Tämän jälkeen voitte keskittyä täysin omaan mielihyvääsi.

4. Pidä huolta itsestäsi makuuhuoneen ulkopuolella. Säännöllinen liikunta ja terveellinen sekä tasapainoinen ruokavalio voivat tehdä ihmeitä myös seksielämälle.

5. Puhu kumppanillesi mieltä painavista asioista; onko seksielämässänne jotain, joka tekee olosi epämukavaksi tai ahdistuneeksi? Kun asiat ovat puitu läpi, mieli ja keho rentoutuvat myös makuuhuoneen puolella.

Lue myös: 6 tilannetta, joilloin seksin harrastamisesta tulisi pidättäytyä

Lue myös: Seksi ei kiinnosta nuoria samoin kuin ennen - yksi syy ylitse muiden

Lue myös: Suomalaiset kertovat, missä julkisilla paikoilla he ovat harrastaneet seksiä - "Meitä kuvattiin"

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 1.12.2019.

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat