Kuva: Shutterstock

Suomalaiset kertovat, missä julkisilla paikoilla he ovat harrastaneet seksiä - "Meitä kuvattiin"

18.09.2019 21:45 - Iiro Myllymäki

Yli puolet suomalaisista on kokeillut seksiä julkisella paikalla, selviää Voice.fi:n seksikyselystä.

Monet suomalaiset nauttivat seksistä julkisella paikalla, eikä kiinnijäämisen riski häiritse heitä. Asia käy ilmi Voice.fi:n teettämästä seksikyselystä, johon vastasi liki 8000 suomalaista.

Kyselyyn vastanneista yli puolet oli kokeillut seksiä julkisella paikalla, missä on riski jäädä kiinni. Selvästi suurin osa tätä kokeilleista oli nauttinut kokemuksesta. Vastaajista noin 44 prosenttia oli kokeillut ja piti siitä, kun taas alle 10 prosenttia oli kokeillut mutta ei pitänyt siitä.

Miesten ja naisten välillä ei ole tässä suhteessa suuria eroja. Naisilla oli kuitenkin jonkin verran miehiä todennäköisempää, että julkisen paikan seksistä ei ollut pidetty.

Vastaajista hieman useampi kuin joka neljäs kertoi, että ei ollut vielä kokeillut seksiä julkisella paikalla mutta haluaisi tätä kokeilla. Viidesosa vastaajista ei ollut kokeillut eikä haluakaan kokeilla.

Voice.fi:n seksikyselyssä tiedusteltiin myös vastaajien huikeinta seksikokemusta. Monet nostivat esiin juurikin julkisen paikan ja kiinnijäämisen riskin näissä vastauksissaan. Voit lukea alta muutaman vastauksen.

”Veneen kannella auringon laskiessa, liian lähellä rantaa.”

Oli lämmin alkukesän päivä ja päätimme lähteä yöuinnille silloisen poikaystäväni kanssa. Pyöräilimme uimarannalle, menimme uimaan ja lopuksi harrastimme seksiä rannassa auringonlaskussa. Jännäksi sen teki sen, että joku olisi voinut yllättää meidät itse teossa.”

”Pururadan vieressä metsässä kesällä.”

”Seksi Nokian Edenin altaan hiljaisessa nurkkauksessa.”

"Seksikeinussa BDSM-klubilla. Luonnossa puuhun sidottuna ja kyseistä puuta vasten."

"Seksi maailmanpyörässä."

"Vedessä vilkkaalla uimarannalla ja rannalla olevat kuvasivat meitä samalla."

"Harrastin seksiä lintutornilla."

Lue myös: Kuinka monta seksikumppania suomalaisilla on ollut? Miesten ja naisten välillä valtava ero

Lue myös: Neljä yllättävää seksifaktaa tähtimerkistäsi - katso, pitävätkö ne paikkansa kohdallasi

Kilpailut

Uusimmat