Millaiset piirteet hallitsevat seksielämääsi? Horoskooppi paljastaa tavat, joita saatat toteuttaa jopa huomaamattasi

30.06.2021 18:15 - Emmi Moilanen

Kauris (22.12.-19.1.)

Hallitsevat piirteet: syvä tunneyhteys ja kiintymys

Kauris tunnetaan järjestelmällisistä ja harkituista otteistaan, eivätkä merkin edustajat tee hätiköityjä päätöksiä rakkauselämänkään puolella. Tästä syystä kauriin seksielämää sävyttävät syvä kiintymys ja tunneyhteys, jonka hän usein haluaa muodostaa kumppaniinsa ennen fyysistä kanssakäymistä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Hallitsevat piirteet: älyllinen haaste ja vahva henkinen yhteys

Vesimies tunnetaan viisaudestaan sekä terävästä huumorintajustaan, ja merkin edustajat vaativat kumppaniltaan samankaltaista henkistä yhteyttä. Vesimies toivoo makuuhuoneen puolella myös riittävästi haastetta, joka voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että petikumppani ottaa itsevarmoin ottein ohjat omiin käsiinsä.

Kalat (19.2.-20.3.)

Hallitsevat piirteet: mielikuvituksellinen romantiikka

Kalat on luova tyyppi, jonka mielikuvituksellisuus nousee esiin myös makuuhuoneen puolella. Tällöin luova mieli saa kaverikseen aimo ripauksen romantiikkaa, eikä merkin edustajien kanssa aika käy taatusti tylsäksi. Kalat ei välitä vanhoista tutuista tavoista ja uurtuneista rutiineista – yllätyksellisyys on merkin edustajien valttikortti.

Oinas (21.3.-19.4.)

Hallitsevat piirteet: dominointi ja varmat otteet

Oinaan luonteessa näkyvät voimakas intohimo asioita kohtaan, joita hän pitää erityisen tärkeänä elämässään. Tästä syystä tuliset tunteet ovat oinaalle tuttuja myös makuuhuoneen puolella, ja johtajaluonteena hän mielellään nappaa ohjat omiin käsiinsä – vaikka olo tuntuisi joskus epävarmalta, oinas ei mielellään näytä sitä kumppanilleen.

Härkä (20.4.-20.5.)

Hallitsevat piirteet: hempeä romantiikka

Härkä näyttää rakkaus- ja seksielämässään herkemmän puolensa, sillä yleensä merkin edustajat tunnetaan kunnianhimoisina ja ajoittain kovaankin jääräpäisyyteen taipuvaisina tyyppeinä. Petipuuhissa härän mielen ja sielun kuitenkin valtaavat vaaleanpunaiset tunteet, joita hän osoittaa avoimesti kumppanilleen.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Hallitsevat piirteet: leikkisyys ja rohkea flirtti

Kuplivasta huumorintajustaan tunnettu kaksonen flirttailee mielellään ja tämä piirre korostuu seksielämän puolella entisestään. Kaksonen on taitava imartelija ja saa kumppaninsa olon tuntumaan rakastetulta sekä huomioidulta. Kaksonen syttyy rohkeasta flirtistä, joka on taattu keino voittaa tämän sydän puolelleen.

Lue myös: Mitä rakkauselämääsi kuuluu vuonna 2021? Voice.fi:n horoskooppi paljastaa

Lue myös: Mitä horoskooppia muistutat luonteeltasi oikeasti? Hauska testi paljastaa!

Lue myös: Nopeimmin tulistuvat horoskooppimerkit listattiin – riidat vaarassa rasittaa erityisesti parisuhdetta

Kilpailut

Uusimmat