Kuva: Shutterstock

Mies meinasi kosia rakastaan - yksi tilanne muutti kaiken

24.09.2021 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Monet keskustelijat ovat sitä mieltä, että miehen pitäisi jatkaa suhdetta.

Eräs mies kertoo Reddit-palvelussa, että aikoi kosia rakasta 24-vuotiasta tyttöystäväänsä, mutta tilanne muuttui yhden tapahtuman takia. Nainen oli nimittäin suudellut humalassa eksäänsä, ja tämä oli satuttanut miestä kovasti.

"Minun 24-vuotias tyttöystäväni, jonka kanssa olemme olleet yhdessä 3,5 vuotta, meni siskonsa häihin ilman minua ja suuteli siellä eksäänsä. Meillä oli suunniteltu seuraavalle viikolle matka Espanjaan, jossa ajattelin kosia häntä, ja hän tiesi siitä. Hän on tilanteesta pahoillaan, ja kertoi olevansa humalassa ja perusteli, että se  "vain tapahtui". Minua sattuu kovasti edelleenkin", mies kirjoittaa ja jatkaa:

"Olen rakastanut häntä joka minuutti, mutta nyt sydämeni on särkynyt. Hän oli minulle se oikea. Tyttöystäväni kertoo, että suudelma oli hänen elämänsä suurin virhe ja katuu sitä kovasti. Asumme yhdessä, meillä on ihana koira ja olemme rakentaneet elämää siihen suuntaan, että ero voisi olla vaikea. En tiedä mitä tehdä."

Keskustelu on kerännyt hurjasti komentteja muilta ihmisiltä, ja monet ovat jakaneet omia tarinoitaan. Eräs mies sanoo, että oli antanut naiselleen anteeksi ja he ovat nyt onnellisesti yhdessä.

"Minun naiseni oli päätynyt eksälleen yöksi, mutta oli tullut katumapäälle pussailun jälkeen ja riensi kotiin kertomaan asiasta. Tietenkin sydämeni särkyi, mutta olin niin rakastunut, että annoin anteeksi. Nykyään meillä on onnellinen elämä ja ihana perhe."

Monet muutkin ovat sitä mieltä, että miehen pitäisi antaa anteeksi.

"Noin voi käydä kenelle vain. Anna anteeksi ja sano, että et halua sen toistuvan."

"Tietenkin tuo sattuu, mutta jos hän on sinulle se oikea, selviät kyllä."

Lue myös: Mies jätti vaimonsa juuri ennen hääseremoniaa - 'Tunnen oloni nöyryytetyksi'

Lue myös: 'Miksi peruin häät viime hetkellä?' – naiset paljastavat surulliset muistonsa

Lue myös: Mitä käy yhteiselle lemmikille eron sattuessa? Pariskuntien vastaukset järkyttävät

Lähde: Reddit

Juttu julkaistu alun perin huhtikuussa 2019.


Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat