Kuva: Shutterstock

Kun 3 horoskooppia päättää jotakin, heidän päätään on mahdoton kääntää - kuuluuko merkkisi itsepäisiin?

28.10.2022 20:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Kolmesta itsepäisimmästäkin yksi on selvästi ylitse muiden.

Kolme horoskooppimerkiä jyrää ylivoimaisesti tahdonvoimallaan, mutta heidän käyttäytymismalleistaan voi silti löytää hienoisia eroja. Kaikkia näitä yhdistää kuitenkin se, että heidän päätään on lähes mahdoton kääntää.

Itsepäisimmät horoskooppimerkit

1. Härän tahtoa on mahdoton järisyttää. Kun merkki päättää tavoitella jotakin, se ei toisten pyynnöstä aio luovuttaa. Härkä menee helposti äärimmäisyyksiin esimerkiksi uraan tai harrastuksiin liittyvien etappien tavoittelussa. Myös parisuhteissaan härkä sitoutuu usein tiukasti, eikä ole silläkään alueella valmis luovuttamaan kovin herkästi.

2. Leijona ei suostu luopumaan hyväksi havaitsemistaan rutiineista, eikä kovin helposti ole valmis muuttamaan käytöstään tai totuttuja tapojaan. Leijona on myös hyvin tarkka siitä, millaisena muut ihmiset hänet näkevät ja viilaa omaa julkisivuaan millin tarkkuudella, ettei kuva järkkyisi.

3. Itsepintaisimmista merkeistä voiton vie kuitenklin skorpioni. Skorpioni onnistuu manifestoimaan itsensä saavuttamaan lähes mitä tahansa, kun kerran niin päättää. Erityisesti parisuhteissaan skorpionista voi tulla jopa pakkomielteinen sopivan kumppaniehdokkaan tullessa vastaan. Merkin positiivisia puolia on kuitenkin myös intohimo, jolla se suhtautuu itselleen tärkeisiin asioihin.

Lue myös: Vähiten yhteensopivat horoskoopit listattiin - katso, keiden kanssa omat kemiasi eivät kohtaa

Lue myös: 4 horoskooppimerkkiä loistaa itsevarmuudellaan - onko oma merkkisi joukossa?

Lue myös: 3 horoskooppimerkkiä, joista todennäköisimmin tulee miljonäärejä - kuulutko joukkoon?

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat