Kuva: Shutterstock

Vähiten yhteensopivat horoskoopit listattiin - katso, keiden kanssa omat kemiasi eivät kohtaa

27.08.2022 13:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Joidenkin merkkien yhteensopivuus on luontevampaa kuin toisten.

Horoskooppimerkit ja niiden merkitys esimerkiksi kumppanin valinnassa jakavat jyrkästi mielipiteet. Yksi tuhahtaa hullutukselle, toinen kokee syvästikin samaistuvansa. 

Horoskooppimerkkien sanomaa ei kannata ottaa kiveen hakattuna totuutena suhteen tulevaisuuden kannalta, mutta saattaa niistä toki jotain osviittaa löytääkin.

Oinas ja rapu

Impulsiivinen ja spontaani oinas tarvitsee usein myös rinnalleen tyypin, joka osaa suhtautua elämään tarpeeksi rennosti. Oinas onkin kaikkea sitä, mitä rapu ei ole. Huolestuneisuuteen taipuvainen rapu kaipaa turvallisuutta ja pysyvyyttä ja tulee todennäköisesti hulluksi oinaan kanssa.

Härkä ja jousimies

Härän ja jousimiehen liittoa vaivaavat samantyyppiset ongelmat kuin oinaalla ja ravulla. Härkä haluaa nautiskella ennalta arvattavasta elämästä ja tutuista rutiineista, kun taas jousimies kaipaa jatkuvasti uutta säpinää ja haluaa ennemmin haahuilla vapaana kuin asettua aloilleen.

Kaksoset ja skorpioni

Syvällinen skorpioni kaipaa suhteelta usein sellaista yhteyttä, jollaista kepeä kaksoset ei oikein ymmärrä. Kaksoset nauttii vapaudesta ja siitä, että tietää monien ovien olevan auki, kun taas skorpioni toivoo löytävänsä ennemmin todellisen sielunkumppanin.

Rapu ja vesimies

Herkkä rapu ja suorapuheinen vesimies saattavat joutua tasapainoilemaan löytääkseen yhteisen sävelen. Rapu myös toivoo turvallisuutta ja odottaa syvää yhteyttä ennen kuin päästää kumppanin lähelleen. Vesimies ei taas niinkään ole eläinradan tunteikkaimpia merkkejä ja oman tiensä kulkijana saattaa muutenkin karsastaa perinteisiä suhdemalleja

Leijona ja skorpioni

Leijona ja skorpioni ovat molemmat palavasieluisia ja dominoivia merkkejä, joten on luonnollista, että heidän kaltaistaan ei mahdu suhteeseen kuin yksi. Siksi nämä merkit yhdessä saattavat ajautua jatkuvalle törmäyskurssille keskenänsä.

Neitsyt ja jousimies

Neitsys ja jousimies näkevät maailman hyvin eri tavoin. Käytännönläheinen ja suunnitelmallinen neitsyt todennäköisesti ahdistuu tai ärsyyntyy jousimiehen haluttomuudesta suunnitella tai sitoutua suunnitelmiin. Seikkailunhaluinen jousimies puolestaan saattaa helposti tylsistyä empivän neitsyen seurassa.

Vaaka ja kauris

Vaaka ja kauris saattavat huomata arvostavansa elämässä hyvin eri asioita. Letkeä vaaka haluaa vain nauttia sosiaalisista suhteistaan ja levittää rakkautta ympärilleen, kun taas hyvin järjestelmällinen ja jämpti kauris keskittyy mielellään kurinalaisesti esimerkiksi uraansa.

Skorpioni ja vaaka

Yksi skorpionin suurimmista haasteista on usein merkin mustasukkaisuus. Tämän huomioon ottaen ei vaaka välttämättä ole skorpionille se sopivin kumppani, sillä vaaka on luonnostaan sosiaalinen perhonen, joka lepattaa ympäriinsä ja tutustuu vaivattomasti uusiin ihmisiin. Tämä saattaa skorpionille näyttäytyä jopa flirttailevana ja se, mikä vaa'alle on arkipäiväistä, voikin ajaa skorpionin hermoromahduksen partaalle.

Jousimies ja kauris

Kauris haluaa elämäänsä selkeitä sääntöjä sekä järjestystä ja onkin usein perinteisen parisuhteen ystävä. Jousimies taas ei voisi tietää mitään ahdistavampaa kuin suhteen kahlitsevuus, joten sopivan järjestelyn löytyminen voi ilmetä haasteellisena näille merkeille.

Kauris ja kaksoset

Kauris ja kaksoset ovat epätodennäköinen pari, sillä heidän kiinnostuksensa kohteet elämässä ovat hyvin erilaiset. Määrätietoinen kauris laittaa valtavasti paukkuja työhönsä, kun taas impulsiivinen kaksoset ennemminkin nauttii kyydistä ja suhtautuu elämään leikkisän huolettomasti.

Vesimies ja härkä

Vesimies ja härkä ovat eittämättä tähtikartan itsepäisimmät merkit. Heidän yhteiseloaan vaikeuttaakin erityisesti se, että heillä on hyvin erilainen näkemys oikeasta tavasta tehdä asiat. Vesimies korostaa loppuun asti omaa itsenäisyyttään, kun taas härkä mielellään vakiintuisi ja nauttisi turvallisesta suhteesta. Itsepäisinä heidän onkin vaikea antaa toisilleen periksi piirun vertaa.

Kalat ja vesimies

Romanttinen kalat kaipaa suuria rakkaudenosoituksia ja söpöjä eleitä, jotka vesimiehelle näyttäytyvät helposti tyhminä tai lapsellisina. Vaikka merkit tulisivatkin muuten toimeen keskenään, saattaa kumpikin osapuoli siis suhteessa tuntea olonsa epämukavaksi ja vaivaantuneeksi tai kaivata jotakin muuta.

Lue myös: 3 horoskooppimerkkiä sivuuttaa jatkuvasti suhteiden varoitusmerkit - kuuluuko omasi joukkoon?

Lue myös: 4 horoskooppimerkkiä loistaa itsevarmuudellaan - onko oma merkkisi joukossa?

Lue myös: Parhaat treffi-ideat horoskoopin mukaan - katso mikä sopii sinulle

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat