Kuva: Shutterstock

4 horoskooppimerkkiä loistaa itsevarmuudellaan - onko oma merkkisi joukossa?

10.03.2022 18:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Yksi pysyy tyynenä joka tilanteessa, toinen paistattelee valokeilassa.

Horoskooppimerkkien persoonallisuuserot voivat vaikuttaa myös siihen, mitkä merkeistä kokevat olonsa jatkuvasti itsevarmoiksi. Bustle-sivusto listasi neljä tukevasti itseensä luottavaa merkkiä.

Oinas

Oinas on tulimerkki, joten päämäärätietoisuus ohjailee merkkiä vahvasti. Oinaalla ei myöskään ole vaikeuksia tiedostaa omaa arvoaan ja se näkyy myös merkin elämänasenteessa. Oinas pursuaa omia, uusia ideoita eikä epäröi tuoda niitä muun maailman tietoisuuteen.

Leijona

Itsevarmuus on kuin leijonan tavaramerkki. Leijona on peloton ja vahvasti optimistinen merkki, joka säteilee valovoimaansa myös ympärilleen. Leijonaa eivät myöskään vaivaa tilanteet, joissa hän joutuu huomion keskipisteeksi, vaan merkki ennemminkin nauttii valokeilasta.

Skorpioni

Skorpioni liikehtii elämässään vahvalla luotolla sekä itseensä, että siihen, että elämä kannattelee. Skorpioni on myös taitava suostuttelemaan toisia ihmisiä omaan tahtoonsa.

Kauris

Kauris ei välttämättä ole eläinradan kovaäänisin, mutta merkillä on ylivertainen kyky juurruttaa itsensä maahan ja pysyä tyynenä tilanteessa kuin tilanteessa. Kauriin itseluottamus näkyykin siis rauhaisuutena myös kaaoksen keskellä. Tyynen julkisivunsa vuoksi kauris onnistuu myös antamaan itsestään huonoinakin päivinä myönteisen vaikutelman muille.

Lue myös: Mikä olisi tänä vuonna täydellinen lomakohde horoskooppimerkillesi? Tarkista omasi

Lue myös: Seuraavat viikot ovat mullistavia 4 horoskooppimerkille - oivalluksia ja ihmissuhdekäänteitä

Lue myös: 4 horoskooppimerkkiä, joita sitoutuminen houkuttaa tänä talvena - katso, onko oma merkkisi joukossa

Lue myös: Parhaat treffi-ideat horoskoopin mukaan - katso mikä sopii sinulle

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat