Kuva: Shutterstock

MTV: 5 asiaa, jotka tappavat tunnelman petipuuhissa

15.11.2022 22:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Muun muassa itsekkyys on yksi pahimmista tunnelmantappajista.

Petipuuhissa moni asia voi pilata tunnelman, kirjoittaa MTV. Brittiläinen seksiasiantuntija Tracey Cox nimeää Daily Mailin artikkelissa useita tunnelmantappajia, jotka voivat johtaa tunnelman lässähtämiseen makuuhuoneen puolella. 

1. Itsekäs rakastaja 

Itsekkyys harvoin säväyttää vällyjen välissä. Esimerkiksi kiinnostus vain omien halujen tyydyttämiseen on yksi itsekkyyden merkeistä. Makuuhuoneessa tulisikin huomioida molempien nautinto tasapuolisesti, eikä keskittyä vain omien halujen tyydyttämiseen.

- Rakastaja, joka tekee kaikkensa saadakseen kaiken tarvitsemansa orgasmiin, mutta ei yritä lainkaan varmistaa, että sinäkin saat, on listan kärjessä naisten tunnelmantappajissa, Cox sanoo. 

2. Haiseminen ja piereskely 

Piereskely kesken seksin voi yllättää kenet vain meistä, mutta tahallinen piereskely voi monien mielestä tappaa tunnelman. Lisäksi pahanhajuinen hengitys tai erityisen hikiset kainalot voivat pilata tunnelman. Monet kuitenkin nauttivat luonnollisista kehon tuoksuista, joten ei kannata liikaa stressata siitä, jos ole juuri hetkeä ennen toimintaa käynyt suihkussa. 

3. Kiirehtiminen 

Esileikki on tärkeä osa seksiä ja monet tarvitsevatkin riittävän lämmittelyn ennen aktia. Esimerkiksi naisilla vasta kiihottuessa veri virtaa intiimialueille aiheuttaen emättimen laajenemisen sekä limakalvojen kostumisen ja näin ollen myös yhdyntä tuntuu mukavammalta. Riittävästä esileikistä ei siis kannata tinkiä.

4. Kellon tuijottaminen

Mikäli seksiä harrastetaan kellonaikaa tuijottaen, voi se viedä keskittymiskyvyn täysin. Pikaseksi on toisinaan myös mukavaa, mutta liika kiirehtiminen ja kelloon tuijottelu voi pilata tunnelman. 

- Sitä paitsi kymmenen minuutin seksin ehdottaminen ennen kuin lapset tulevat kotiin tai päivällinen on valmis, viestittää kumppanille vahvasti, että haluat sen olevan ohi niin nopeasti kuin mahdollista, Cox selittää. 

5. Jatkuvasti vaihtuvat asennot 

Mikäli toinen pyrkii vaihtamaan seksiasentoja koko ajan, voi se olla toiselle osapuolelle todella turhauttavaa. Coxin mukaan jostain asennosta voi vaivatta vaihtaa toiseen, mutta halun ylläpitäminen ja kiihottuminen voi olla vaikeaa ylläpitää, mikäli asento vaihtuu jatkuvasti.  

Lue myös: Me Naiset: Naiset paljastivat, mikä auttaa heitä saamaan orgasmin - yksi asia nousi ylitse muiden

Lue myös: Maailman seksikkäin mies on jälleen valittu - "Tämä tuntuu oudolta nöyrän kerskumisen muodolta"

Lue myös: Me Naiset: Naiset paljastivat mitä he oikeasti haluavat sängyssä - esiin nousi 4 kohtaa

Lähde: MTV, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat