Kuva: Shutterstock

Me Naiset: Naiset paljastivat mitä he oikeasti haluavat sängyssä - esiin nousi 4 kohtaa

30.10.2022 20:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Esille nousi muun muassa toive spontaanimmasta seksistä.

Me Naiset kysyi lukijoiltaan, mitä he todellisuudessa haluavat petipuuhissa ja mitä he ehkä kaipaisivat lisää. Tietyt toiveet nousivatkin esille yli muiden ja vastauksissa korostui etenkin neljä asiaa. 

1. Kiireettömyys ja spontaanius 

Kiireetön, suunnittelematon ja paineeton seksi oli yksi vastaajien toiveista petipuuhien suhteen. Vastauksissa korostui toive siitä, että seksissä olisi aikaa nautiskella ja kokeilla erilaisia juttuja spontaanisti. 

"Haaveilen säännöllisestä ja suunnittelemattomasta seksistä. Siitä, että voisi antautua hetken vietäväksi", sanotaan yhdessä vastauksista.

2. Läsnäoloa ja nautintoa molemmille osapuolille

Seuraavana lukijoiden toiveeksi nousi haave siitä, että molemmat osapuolet tulisivat huomioiduksi. Toisinaan saattaa käydä niin, että toinen osapuoli jää vähemmälle huomiolle vällyjen välissä, ja se luonnollisesti harmittaa. Monelle on myös tärkeää tulla huomioiduksi ja tuntea itsensä erityiseksi, jotta ei synny tunnetta siitä, että olisi vain jokin kohde tyydytyksen saavuttamiselle. Pinnalle nousi myös toiveet pidemmästä esileikistä, eli kiire itse aktiin ei ole hirmuinen. 

"Haaveilen spontaanista, kiusoittelevasta, vuorotellen hitaasta ja kiihkeästä seksistä, ilman suorituspaineita", kertoo yksi vastaajista. 

Seksi ilman kiirettä oli vastaajien toiveissa. (kuva: Shutterstock)

3. Rajumpaa meininkiä 

Raju, kiihkeä ja himokas seksi oli monen vastaajan haaveissa. Toiset toivoivat kokemuksia jopa sitomisen, alistamisen ja bdsm-kokemuksien parista. Toiveissa nousi esiin myös se, että seksi ei olisi ennalta-arvattavaa ja suunniteltua, vaan spontaania ja kiihkeää. 

4. Seksiä useammin 

Me Naisten kyselyn mukaan puolet vastaajista harrastavat jonkinlaista seksiä kerran tai muutaman kerran viikossa. Osa vastaajista toivoo kuitenkin, että seksiä olisi edes jossain muodossa enemmän. Myös esimerkiksi toive suuseksistä nousee vastauksissa esille. 

"Että suuseksiä olisi useammin, ja että myös kumppanit tekisivät aloitteita", sanoo yksi vastaajista. 

Lue myös: 4 seksimyyttiä, jotka eivät pidä paikkaansa

Lue myös: "Mieheni on mahtava sängyssä, mutta..." - nainen kertoo avoimesti suhteensa ongelmasta

Lue myös: Tiedätkö, mitä on "lohikäärmeseksi"? Roolileikkeihin liittyvät nettihaut ovat kasvaneet House of the Dragonin myötä

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat