Kuva: Shutterstock

Me Naiset: Naiset paljastivat, mikä auttaa heitä saamaan orgasmin - yksi asia nousi ylitse muiden

11.11.2022 17:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Me Naiset kysyi asiaa lukijoiltaan.

Me Naiset kysyi lukijoiltaan, mikä heitä auttaa saamaan orgasmin. Kyselyyn vastanneiden mukaan tärkeää on muun muassa rentous, pitkä esileikki ja seksivälineet. Yksi asia kuitenkin nousi kyselyyn vastanneiden joukosta eniten esiin ja se oli klitoriksen hyväily.  

Klitoriksen riittävä stimulointi on monille edellytys orgasmin saamiseen, ja kyselyyn vastanneiden kesken juuri sen tärkeys korostuikin vastauksissa.

- Periaatteessa tarvitsen pelkkää klitoriksen stimulointia. Mieheni hellyys ja sormet antavat moninkertaisen laakin omiin sormiin verrattuna, kertoo yksi kyselyyn vastanneista. 

- Tarvitsen klitoriksen nuolemista tai hyväilyä sormin. Lisäksi tarvitsen turvallisuuden tunteen sekä päänsisäisiä fantasioita, kertoo toinen. 

Moni voi kuitenkin varmasti samaistua siihen, että klitoriksen hyväilyn lisäksi on mukavaa, mikäli myös emätintä stimuloidaan samaan aikaan esimerkiksi seksilelulla tai jollain muulla. 

- Klitoriksen pitää olla pääosassa. Toki orgasmi on minulla paljon vahvempi, jos emättimessäkin liikkuu jotain, kertoo eräs vastanneista. 

Klitoriksen stimulointi tuottaa useimmille suurta nautintoa. (kuva: Shutterstock)

Lue myös: Maailman seksikkäin mies on jälleen valittu - "Tämä tuntuu oudolta nöyrän kerskumisen muodolta"

Lue myös: Me Naiset: Naiset paljastivat mitä he oikeasti haluavat sängyssä - esiin nousi 4 kohtaa

Lue myös: "Mieheni on mahtava sängyssä, mutta..." - nainen kertoo avoimesti suhteensa ongelmasta

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat