Kuva: Shutterstock

Mitä tehdä ystävänpäivänä? Katso 3 ihanaa vinkkiä rakkaudentäyteiselle päivälle

13.02.2023 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Ystävänpäivänä kannattaa pyhittää aikaa kumppanilleen tai ystäville.

Ystävänpäivää vietetään huomenna 14. helmikuuta ja tuolloin monet tykkäävät pyhittää laatuaikaa joko kumppanilleen tai parhaalle ystävälleen. Toisille yhteinen aika ystävänpäivänä voi merkitä vain tavallista oleskelua kotona, mutta toiset taas haluavat tehdä jotain hieman tavallisesta poikkeavaa ja järjestää juhlaa arjen keskelle. Mikäli ystävänpäivän aktiviteetit ovat vielä hukassa, kannattaa ottaa testiin alla olevat Voice.fi:n vinkit ihanaa päivää varten. Kannattaa muistaa, että tärkeintä on kuitenkin olla yhdessä ja näyttää välittävänsä. Alla olevat vinkit sopivat niin kumppanin kuin ystävänkin kanssa tehtäviksi.

1. Testatkaa jotain uutta urheilulajia

Toiset kaipaavat menoa ja meininkiä rauhallisten koti-iltojen sijaan ja sehän sopii. Jos keho huutaa liikettä, kannattaa ystävänpäivänä testata jotain aivan uutta lajia. Esimerkiksi kiipeily on tällä hetkellä suuressa suosiossa. Kiipeily haastaa niin kroppaa kuin mieltäkin ja voitte kiipeilykaverisi kanssa yhdessä miettiä, miten mikäkin rata olisi järkevintä suorittaa. Jaettu ilo on paras ilo ja voitte kannustaa lajin parissa toinen toistanne ja riemuita yhdessä onnistumisistanne.

(kuva: Shutterstock)

2. Leipokaa yhdessä jotain haastavaa

Leipominen on mukavaa ja rentouttavaa puuhaa. Hauskaa siitä saa valitsemalla hieman haastavamman reseptin, sillä pienten mokien sattuessa voitte yhdessä nauraa kommelluksillenne. Tehkää vaikka sydämenmuotoinen täytekakku tai ystävänpäiväteemaan sopivia koristeellisia kuppikakkuja. Rohkeimmat testaavat pikkutarkkaa työtä vaativia ranskalaisia macaroneja. Kun leipomukset ovat valmiit, voitte yhdessä keittää kahvia tai teetä ja sytyttää tunnelmalliset kynttilät palamaan yhteisen herkkuhetken kunniaksi.

(kuva: Shutterstock)

3. Avartakaa makumaailmojanne

Ravintolaillallinen on klassinen aktiviteetti ystävänpäivälle, mutta tänä vuonna kannattaa muuttaa hieman totuttua kaavaa. Varatkaa pöytä ravintolasta, jonka makumaailmat ovat teille täysin tuntemattomia. Oletko jo testannut esimerkiksi georgialaista ruokaa? Tai ovatko aasialaiset dumplingsit teille kuinka tuttuja? Entä oletteko koskaan syöneet kokonaan vegaanista maistelumenua? Vaihtoehtoja on paljon, joten ei muuta kuin rohkeasti testailemaan ja haastamaan itseään. Mikäli testailu ei mene lopulta aivan nappiin, ei sekään varsinaisesti haittaa, koska jaatte silti yhdessä aivan uuden kokemuksen, josta voi riittää puhuttavaa vielä myöhemminkin. Sen sijaan parhaimmillaan voitte löytää aivan uuden lempiruoan!

(kuva: Shutterstock)

Lue myös: "Kuollut ötökkä" on todellinen vatsalihasten superliike - helpoilla ohjeilla onnistut tekemään sen

Lue myös: 5 merkkiä, joista tunnistat, onko kumppanisi rakastunut sinuun

Lue myös: Flunssakausi jyllää - kurkkukipuun kannattaa syödä 7 ruoka-ainetta

Kilpailut

Uusimmat