Kuva: Shutterstock

5 merkkiä, joista tunnistat, onko kumppanisi rakastunut sinuun

26.12.2022 21:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Rakkautta voi osoittaa monella eri tavalla, vaikka sitä ei sanoisi aivan suoraan.

Rakastuminen on ihanaa, mutta sen tunnustaminen voi jännittää. Mikäli haluaisit selvyyttä toisen tunteista, mutta et uskalla kysyä suoraan, kannattaa kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin. Mikäli kumppanisi ei siis ole vielä tunnustanut rakkauttaan, ei se tarkoita sitä, etteikö hän kokisi syviä tunteita sinua kohtaan. Cosmopolitan listasi 15 merkkiä, joista voit tunnistaa toisen olevan rakastunut sinuun, ja Voice.fi valitsi niistä 5 parasta.

1. He puhuvat tulevaisuudesta, ja sinä kuulut siihen 

Mikäli kumppanisi puhuu tulevaisuudesta niin, että hän sisällyttää sinut osaksi sen suunnittelua, on se merkki syvästä välittämisestä. Suunnitelmat voivat koskea mitä vain lapsista ulkomaan reissuun - tärkeintä on se, että kumppanisi näkee tulevaisuuden kanssasi.  

- Tulevaisuus on siellä, missä ihmisten unelmat elävät, ja sinun sisällyttämisesi näihin unelmiin on melko varma merkki siitä, että he ovat rakastuneita sinuun, sanoo terapeutti Alyson Bullock

2. Henkinen intiimiys 

Vaikka fyysinen läheisyys on tärkeää, on intiimi kanssakäyminen myös henkisellä tasolla hyvin merkittävä osa suhdetta. Jos kumppanisi osaa näyttää tunteensa, ajatuksensa ja haavoittuvaisuutensa kanssasi, on se usein suuri luottamuksen ja kiintymyksen osoitus.  

- Mikäli hän jakaa sinulle asioita, joita hän yleensä piilottaa muilta ihmisiltä, voit olla varma, että hän välittää sinusta syvästi, Bullock selittää.

3. Hän auttaa asioissa ja askareissa, joita inhoat

Kaikilla on jotain askareita, joista emme niin välitä - oli se sitten tiskaaminen, imurointi tai ruuanlaitto. Iso merkki välittämisestä onkin, jos kumppanisi tekee inhoamiasi askareita puolestasi. Sängyn petaaminen tai roskien vienti voi olla tapa ilmaista – hei, välitän sinusta. 

Avoimuus on merkki välittämisestä. (kuva: Shutterstock)

4. Hän tukee ja kannustaa unelmissasi 

Jos kumppanisi kannustaa sinua tavoittelemaan unelmiasi, tiedät hänen välittävän sinusta kovasti. Suhteessa on tärkeää, että molemmat tukevat toisiaan kohti tavoitteita, ja pienet kannustuksen ja ylpeyden osoitukset ovat todella tärkeitä. 

5. Olet aina hänen mielessään 

Rakastuneena oma mielitietty pyörii päässä lähes koko ajan ja tuntuu siltä, että kaikki asiat muistuttavat omasta kullasta. Mikäli huomaat siis kumppanisi puheissa usein viitteitä siihen, että pyörit hänen mielessään niin töissä kuin vapaa-ajallakin, on suuri mahdollisuus siihen, että hän on rakastunut sinuun.  

Lue myös: 'Tosirakkaus vie aikaa muutaman vuoden' - Ihmiset kertovat kuinka nopeasti vahvat tunteet syttyvät

Lue myös: ”Onni sydämessä ja housuissa” – Ihmiset kertovat, miltä ensisilmäyksellä rakastuminen tuntuu

Lue myös: Rakkaus muuttaa ihmistä viidellä eri tapaa – huomaatko piirteet itsessäsi?

Lähde: Cosmopolitan

Juttu julkaistu alun perin 7. elokuuta 2022. 

Kilpailut

Uusimmat