Kuva: Shutterstock

Oletko ikinä vienyt itse itseäsi treffeille? Katso 5 ihanaa ideaa

19.04.2023 19:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Joskus kannattaa ottaa aikaa itselleen ja viedä vain itsensä deiteille.

Treffailu ja toisiin tutustuminen on hauskaa, mutta toisinaan kannattaa panostaa ihan vain itseensä. Milloin viimeksi olet vienyt itse itsesi treffeille? Jos viime kerrasta on jo aikaa, tai et ole koskaan testannut sitä, voit ottaa seuraavista Voice.fi:n ideoista inspiraatiota soolotreffeillesi.

1. Kolmen ruokalajin illallinen 

Illallistaminen jonkun seuralaisen kanssa on mukavaa, mutta kannattaa testata fiiniä illallistamista myös ihan yksin. Kokkaa itsellesi herkullinen kolmen ruokalajin illallinen, joka sisältää vain sinun lempiraaka-aineitasi. Vaihtoehtoisesti voit myös viedä itsesi lempiravintolaasi, jos ruoanlaitto ei ole sinua varten. Tänä iltana sinä päätät!

2. Testaa jotain uutta lajia tai taitoa

Tykkäätkö aktiivisista treffeistä, joissa tutustutaan jonkin tekemisen kautta? Oletko aina halunnut päästä esimerkiksi testaamaan lasinpuhallusta tai boulderointia, mutta et ole onnistunut saamaan treffikumppaneita mukaasi? Viis siitä siis - vie itse itsesi treffeille testaamaan taitoja, joita olet aina janonnut päästä kokeilemaan.

3. Päivä kylpylässä

Hieronta, kasvohoito ja poreamme kuulostavat aika täydelliseltä kombolta rentoutumiseen - vie itsesi siis kylpylään! Tällöin sinun ei tarvitse keskittyä mihinkään muuhun tai muihin, vaan voit syventyä vain itseesi ja omaan hyvinvointiisi.

4. Yksin elokuviin

Elokuvien katsominen ei sinällään vaadi mitään seuralaisia, joten miksi et siis menisi yksinkin? Valitse sinua kiinnostavin elokuva, sekä juuri sinulle sopivin aikataulu ja nauti.

5. Treffit musiikin tahtiin

Keikoilla käydään usein kavereiden tai kumppanin kanssa, mutta mikä estää sinua menemästä yksinkin? Osta liput suosikkiartistisi keikalle ja vietä ilta oman musiikkimakusi tahtiin.

Lue myös: 5 merkkiä, joista tunnistat, onko kumppanisi rakastunut sinuun

Lue myös: 3 varoitusmerkkiä, joista tunnistat, oletko ajautunut laastarisuhteeseen

Kilpailut

Uusimmat