Tosiystävä vai haihattelija? Testaa millainen ystävä olet

27.05.2015 08:00 - Heli Thoren

Miten tuet ystävää hänen huolissaan? Se kertoo paljon sinusta. Helpolla testillä selvität, minkälainen ystävä sinä todellisuudessa olet.

1. Ystävälläsi on elämässään huolia. Miten toimit?


a) Olet aina saatavilla. Lähetät tsemppiviestejä ja vastaat puhelimeen heti hänen soittaessaan - vuorokauden ajasta riippumatta.

b) Olet läsnä ja apuna, mutta keskityt silti omaan elämääsi. Sinun täytyy saada rauhassa elää arkeasi, et ehdi päivystää puhelintasi koko ajan.

c) Unohdat, että ystävälläsi edes oli vaikea aika. Kun hän on soittanut, et ehdi tai muista soittaa takaisin.

2. Mitä ystävät sinulle merkitsevät?


a) He ovat kultaakin kalliimpia, kuin osa perhettäsi.

b) Ystävät tekevät elämästä hauskempaa ja heidän kanssaan on mukava viettää aikaa silloin tällöin.

c) Ystävien kanssa on ihana juhlia, mutta et tahdo sitoutua kehenkään. Mitä enemmän kavereita, sen parempi.

3. Mitä teet mieluiten ystävän kanssa?


a) Mikä tahansa ystävän kanssa on juhlaa. Mennään sitten baariin tanssimaan, kitkemään kaverin yrttipenkkiä tai shoppailemaan, kaikki on ystävän kanssa ihanaa.

b) Kun vihdoin ehdit kiireiseltä arjeltasi tapaamaan ystävää, on kivaa tehdä jotain erityistä.

c) Melkein mikä vain käy - riippuu siitä, kenen kanssa on liikenteessä. Nopea näkeminen riittää, niin ehtii tekemään vielä muutakin.

4. Mihin tarvitset ystävää?

a) Jakamaan suuret ilot ja surut - koko elämän.

b) On ihanaa, kun ystävästä saa tarvittaessa seuraa vaikka kaupungille tai elokuviin. Lenkillekin on kivampi lähteä jonkun seurassa.

c) Et oikeastaan tarvitse ystäviä. Heidän kanssaan on toki mukava viettää aikaa, mutten sinällään et tarvitse heitä.

5. Mikä on ystävän kaikkein tärkein ominaisuus?


a) Luotettavuus

b) Hauskanpito

c) Varallisuus


Eniten a-vastauksia:

Sydänystävä

Olet todellinen sydänystävä. Arvostat ja rakastat ystäviäsi - varauksetta. Olen heidän vierellään niin juhlan hetkinä kuin myös silloin, kun arki on mustaa ja raskasta. Ystävät tekevät maailmastasi huomattavasti ihanamman paikan elää ja olla. Ilman heitä, mikään ei tuntuisi yhtä hyvältä.

Eniten b-vastauksia:

Hyvä ystävä

Vietät hienoja hetkiä ystäviesi kanssa. Jaatte paljon, mutta teillä on vahvasti myös oma elämä, johon ystävä ei kuulu. Kerrotte toisillenne asioita, mutta kaikkein syvimmät salaisuudet eivät kuulu ystävän korville. Soitat ystävälle, kun haluat seuraa tai tehdä jotakin hauskaa.


Eniten c-vastauksia:

Haihattelija

Ystävät ovat sinulle kulutustavaraa. Hengaat yhden kanssa jonkin aikaa ja vaihdat hänet sopivampaan sellaisen tullessa eteen. Et sitoudu ystäviisi arjessa, etkä myöskään tunnetasolla. Yksin olet parhaimmillasi - tosin oikeiden ystävien avulla voit päästä eteenpäin elämässäsi tai ainakin hieman parempiin bileisiin, jos hyvin käy.

Kilpailut

Uusimmat