Kuva: Fotolia

Älä häpeä arpiasi - ne ovat merkki siitä, että sait uuden mahdollisuuden

12.12.2015 12:15 - Rea Tallgren

Rea Haverinen on Voicen uutistoimittaja ja kolumnisti, joka kirjoittaa ihmissuhteista ja -suhteettomuudesta sekä ihmisyydestä ja naiseudesta ylipäätäänkin.

Tunnen naisen, joka on paitsi mukava myös älykäs. Kaiken tämän lisäksi hän sattuu omaamaan jumalaisen kauniin ulkonäön. Siksi kenties yllätyinkin niin paljon, kun hän sanoi, että ei halua lähteä bikinit päällä rannalle. Syynä ovat hänen vatsassaan olevat arvet, jotka välttämättömistä leikkauksista ovat hänelle jääneet. 

Tulin surulliseksi. 

Itse en ole koskaan ole pitänyt arpia epäseksikkäinä tai rumina. On kyseessä sitten umpisuolenleikkauksesta jäänyt jälki, rinnan paikalla oleva pitkä viiru tai kalloon sahattu, rosoinen jälki, ovat ne merkkejä elämästä. Ne ovat merkki siitä, että ihminen on saanut toisen mahdollisuuden. 

Siskollani on rinnassaan iso arpi. Jos sitä ei olisi, ei olisi siskoanikaan. Jos sinulla ei olisi polvissasi arpia, se tarkoittaisi, ettet ikinä olisi kaatunut juostessasi kesäisellä tiellä ystäviesi kanssa nauraessasi katketaksesi. Jos käsissäsi ei olisi lainkaan arpia, tarkoittaisi se, ettet olisi ikinä antanut kissanpennun harjoitella metsästystaitojaan sinulla. Jos sinulla ei olisi käsissäsi partaterän viiltojen jättämiä arpia, tarkoittaisi se, ettet saisi päivittäin muistutusta siitä, kuinka paljon paremmin asiasi ovat nyt. 

Jokaisella arvella on tarinansa ja merkityksensä. Jokaisella meistä on oikeus piilottaa ne, mutta toivoisin, ettei kukaan kokisi siihen pakottavaa tarvetta tai velvollisuutta. Koska lopulta, arvet ovat merkki siitä, että olet selvinnyt. Et kenties silkkisen sileänä ja vaurioitumattomana, mutta selvinnyt kuitenkin. 

Seuraa Reaa Instagramissa @reamarlena. 

Lue aikaisemmat Suhteettomuusteoria-kolumnit tästä


Suosittelemme

Uusimmat