Kaikki artikkelit

- Hän on fantastinen, luotettava, joukkuepelaaja, äärimmäisen sanavalmis, Haapasalo kehuu Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa.
Haapasalo kannustaa suomalaisia perehtymään matkailun kautta venäläisen kulttuurin vieraanvaraisuuteen ja sydämellisyyteen.
Ville Haapasalo tunnetaan pipopäisenä renttuna, hauskana seuramiehenä ja sosiaalisena matkaajana. Tuo ihmisten tuntema Ville on kuitenkin hahmo, jonka oikea Ville Haapasalo on systemaattisesti rakentanut.
Ville Haapasalo otti suomalaispopparin mukaan uuden ohjelman kuvauksiin Los Angelesiin.
Venäjällä suursuosiota nauttiva näyttelijä Ville Haapasalo matkustaa tällä viikolla Las Vegasiin kuvaamaan uutta venäläiselokuvaa, kertoo Ilta-Sanomat. 
40-vuotias näyttelijä Ville Haapasalo ei Ilta-Sanomien mukaan saa olla Venäjällä hetkeäkään rauhassa. 
Ville Haapasalo on maailmalla tunnetuin suomalainen näyttelijä. Mies on Venäjällä varsinainen supertähti. Hän kertoo Hymyssä elävänsä nyt turhankin rankkoja aikoja.
Näyttelijä Ville Haapasalo kertoo venäläislehdessä hurjasta illastaan kasinolla. Haapasalo rikastui ja köyhtyi yhdessä hetkessä.
Venäläismedia kertoo suomalaisnäyttelijän menevän elo-syyskuun vaihteessa naimisiin Moskovassa. Ville Haapasalolla kuitenkin on jo vaimo Suomessa.
Venäjällä kiitettävää menestystä niittänyt näyttelijä Ville Haapasalo nähdään itänaapurissa kahdessa ensi-iltaan tulevassa syksyn merkkitapauksessa. Toinen valokankaalle tulevista elokuvista on odotettu gay-komedia, kertoo Iltalehti.
Suomalaisnäyttelijä Ville Haapasalo on saanut uuden näkyvän pestin Venäjän ykköstelevison kykyjenetsintäohjelmasta, kertoo Kosomolskaja Pravda -lehti.