Miehetkin ovat epävarmoja - 4 asiaa, joita he eivät kerro kumppanilleen

09.09.2015 15:45 - Senja Rapila

Pitkä suhdekaan ei välttämättä rohkaise paljastamaan näitä asioita itsestään.

Useat miehet ovat huonoja kertomaan tunteistaan kumppanilleen. Keskustelu takkuaa ja ongelmista on vaikea puhua. Monesti kumppanista tuntuu, että miehistä ei saa mitään irti. Nyt yhdysvaltalaiset parisuhdeterapeutit ovatkin intoutuneet listaamaan asioita, joita miehet eivät kerro kumppanilleen edes naimisissa ollessaan.

1. Hän on epävarma ulkonäöstään

Vaikka sinulla olisi tapana kysellä miehesi mielipidettä uudesta vaatekappaleesta päälläsi, ei miehesi todennäköisesti kysele mielipiteitäsi omista vaatteistaan ja kalasta kohteliaisuuksia. Silti hänenkin täytyy ajoittain saada kuulla olevansa hyvännäköinen, sillä miehet ovat aivan yhtä epävarmoja ulkonäöstään kuin naiset.

Kerro siis miehellesi ajoittain kuinka komea ja seksikäs hän on. Kerro hänelle kuinka onnekas sinä olet, kun hän on elämässäsi. Vaikka mies vähättelisi asiaa, hän todellisuudessa kuuntelee ja rekisteröi jokaisen sanasi.

2. Hän ei tiedä kuinka kertoisi sinulle tunteistaan

Miehet ovat luontaisesti vähemmän emotionaalisia kuin naiset. Miesten on vaikeampi jakaa huoliaan, mutta se ei johdu siitä, etteikö heillä olisi tunteita tai huolia. Miehet ovat todennäköisesti tottuneet lapsuudestaan asti vain hoitamaan nämä ongelmat itsekseen tai hautaamaan ne.

Älä siis ylläty mikäli miehelläsi on vaikeuksia kertoa loukkaantuneensa sinulle viimeisimmän riidan aikana, tai kuinka hän on turhautunut pitkiin työpäiviisi. Ole siis kannustava ja kärsivällinen kumppani, puhu tunteistasi selkeästi ja odota miehesi vastausta.

3. Hän on riippuvainen sinusta

Miehet kantavat helposti elättäjän sekä suojelijan viittaa, mutta harvat myöntävät tarvitsevansa jonkun muun jatkuvaa tukea - vaikka se tulisikin omalta kumppanilta.

Älä unohda olla miehesi rakastaja, kumppani sekä paras ystävä. Kysy hänen kuulumisiaan tai suunnittele teille treffi-ilta, jossa voitte puhua teille ajankohtaisista asioista. Jos hän vaikuttaa stressaantuneelta, kerro olevasi hänen tukenaan.

4. Hän haluaisi läheisyyttä enemmän kuin mitä antaa ymmärtää

Hän ei välttämättä aina halua seksiä, mutta se ei tarkoita etteikö hän haluaisi olla intiimisti sinun lähelläsi. Myös miehet nauttivat näistä pienistä halihetkistä kumppaninsa seurassa.


Lue myös: 3 syytä masturboida yhdessä kumppanin kanssa

Lähde: Self

Kilpailut

Uusimmat