Haluatko sytyttää naisen himot? Muutamalla rivillä on suuri vaikutus

30.09.2015 07:45 - Eeva Rajala

Seksielämää ja parisuhdetta voi vahvistaa hetkessä, kun vain ottaa kynän käteen. Tai vaihtoehtoisesti asettaa sormet tietokoneen näppäimistölle.

Indianan yliopiston tuoreen tutkimuksen mukaan ihmiset kommunikoivat toistensa kanssa romanttisemmin kirjoittamalla kuin puhumalla toistensa kanssa puhelimessa.

Tutkijat kehottivat koehenkilöitä kertomaan ihania asioita kumppaneilleen sekä kirjoitetuilla viesteillä että puhelimessa puhumalla. Kun ihmiset kirjoittivat viestinsä, he käyttivät vahvempaa ja syvällisempää kieltä kuin jos he puhuivat puhelimessa. Kävi myös ilmi, että kirjoitettujen viestien vastaanottajat olivat kiihottuneempia saatujen viestien kuin puheluiden jälkeen.

Milloin viimeksi kirjoitin kumppanillesi jotain kaunista?

Kirjoittaminen voi rohkaista ihmisiä olemaan romanttisempia, sillä siinä voi valita käytettävät sanat huolellisemmin. Sanoilla pitää samalla korvata puuttuvat äänenpainot.

Tutkijoiden mukaan tulokset eivät tarkoita sitä, että kaikkien pitäisi nyt kirjoittaa kiihkeitä sonetteja kumppanille, mutta ihmiset voisivat pohtia, milloin viimeksi pysähdyttiin kirjoittamaan jotain mielekästä toiselle osapuolelle.

On hyvä kirjoittaa kumppanille, että ajattelet häntä etkä jaksaisi millään odottaa, että seuraavan kerran tapaatte. Kirjoittamiseen menee vain muutama minuutti, mutta sillä voi seksitutkija Amy Muisen mukaan olla suuri vaikutus pariskuntien seksielämään.


Lue myös: Uusi tapa laskea hätkähdyttää: Oletko sinäkin "harrastanut seksiä" jopa 3 miljoonan ihmisen kanssa?

Lähde: Men's Health

Kilpailut

Uusimmat