Kuva: Fotolia

Paras aika käyttää Tinderiä julkaistiin - katso!

12.11.2015 18:45 - Emma Ylistalo

Tinderin uudet päivitykset tekevät seuranhausta entistä helpompaa. Nyt on kerrottu myös Tinderin käyttämisen suosituin päivä ja aika.

Tinder-sovellukseen tulee uusia ominaisuuksia. Käyttäjät voivat tulevaisuudessa laittaa profiiliinsa työ- ja koulutustietonsa ja näin toivottavasti saavat myös enemmän tietoa mahdollisista uusista tuttavuuksistaan.

Tinder alkaa myös korostaa niitä käyttäjiä, joiden kanssa sinulla on enemmän yhteistä. Näin pystyt suuresta määrästä erottamaan helpommin itseäsi kiinnostavat.

Tinder aikoo myös erottaa ne "matchit", joiden kanssa olet jo jutellut Tinderissä, niistä, joiden kanssa et ole vielä vaihtanut sanaakaan. Näin on helpompi pysyä perässä keskusteluissa, joita käyt uusien tuttavuuksien kanssa, sekä pystyä pitämään silmällä niitä, kenen kanssa aiot vielä aloittaa keskustelun.

Tinderin suosituimmat käyttöajat on myös julkaistu, joten voit kirjautua sisälle juuri silloin, kun siellä on eniten liikennettä ja jutella heidän kanssaan, jotka ovat saattaneet olla poissa pitkään. Sunnuntai-iltaisin kello kuuden ja kymmenen välillä Tinderissä on eniten käyttäjiä, joten silloin on todennäköisintä saada vastaus aloittamaansa keskusteluun.

Lue myös: 10 syytä, miksi sinun ei tule kieltäytyä Tinder-treffeistä

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat