Kuva: Fotolia

Valitsetko seksikumppanisi tarkoin? Saatat olla demiseksuaali

24.11.2015 15:15 - Senja Rapila

Eikö seksi tuntemattomien ihmisten kanssa kiinnosta? Nyt tälle käyttäytymiselle on määritelty uusi suuntautuminen: demiseksuaalisuus.

Jotkut ihmiset eivät tunnu päästävän ketään lähelleen, ennen kuin he ovat tutustuneet kunnolla. On kuitenkin demiseksuaaleja, jotka eivät päästä ketään lähelleen seksuaalisessa mielessä, ennen kuin he tuntevat mahdollisen kumppaniehdokkaan läpikotaisin.

Demiseksuaali on siis henkilö, joka kokee fyysistä vetovoimaa ainoastaan sellaisia ihmisiä kohtaan, joiden kanssa on luonut vahvan tunnesiteen.

Mitä demiseksuaalin deittaileminen sitten oikein vaatii? Ainakin aikaa - todella, todella runsaasti. Tässä on muutamia asioita, joita sinun tulisi tietää demiseksuaalisuudesta:

Demiseksuaalit rakastuvat ystäviinsä

Kaikki teidän yhteiset muistonne määrittelevät sen, mitä demiseksuaali ajattelee mahdollisesta kumppaniehdokkaastaan. 

Demiseksuaalit haluavat tuntea kumppaninsa ensin läpikotaisin, ennen kuin he tekevät mitään sen suurempia päätöksiä hänen suhteensa. He haluavat olla mahdollisimman läheisiä - jopa parhaita ystäviä - mahdollisen kumppanin kanssa.

Demiseksuaalit viettävät suurimman osan yhteisestä ajanvietosta puhuen: he haluavat ajella autolla päämäärättömästi, käydä syömässä ja chattailla yömyöhään. He haluavat tietää kaiken siitä, kuinka mursit kätesi tai mitä ostit shoppailureissullasi. 

Demiseksuaalit haluavat viettää kanssasi aikaa, ennen kuin treffailu alkaa

Demiseksuaalit ovat kauhuissaan jo pelkästä nettitreffailun - tai yhdenillan säätöjen - ajattelemisesta. Vaikka Tinder tarjoaa suoran lähteen tunteettomalle seksille, demiseksuaalit jopa pelkäävät sitä sovelluksen perimmäistä tarkoitusta. Demiseksuaalit haluavat tietää, että seksikumppani tuntee hänet läpikotaisin ennen kuin aletaan petipuuhiin.

Demiseksuaalit saattavat olla normaalia herkempiä persoonia. Jo pelkkä ajatus siitä, että viettäisi aikaa sellaisen ihmisen kanssa, joka ei ole todistanut olevansa demiseksuaalin ajan arvoinen, pelottaa heitä.

Demiseksuaalit eivät harrasta seksiä - he rakastelevat

Demiseksuaalit haluavat intiimin suhteen kumppaninsa kanssa joka suhteessa. Demiseksuaaleille seksi ei ole pelkästään g-pisteen etsimistä: se on sitä, että jakaa kaikista herkimmät kohdat kehostaan jonkun kanssa, joka tietää kaikista haavoittuvaisimmat kohdat ja asiat heistä itsestään.

Demiseksuaalit valitsevat seksikumppaninsa todella, todella varovaisesti. He haluavat katsoa kumppaniaan silmiin ja nähdä siellä sellaisen ihmisen, joka on seksin arvoinen.

Demiseksuaalien pitää pystyä luottamaan, jotta he pystyvät himoitsemaan

Demiseksuaalit voivat olla joidenkin mielestä todellisia friikkejä, sillä heidän seksuaaliset mielihalunsa nähdään yleensä nymfomaanisina. 

Jos he eivät tunne oloaan mukavaksi kanssasi, he eivät anna sinun koskaan nähdä seksuaalista puolta itsestään. Demiseksuaalit haluavat nähdä kumppaninsa ajatusmaailman, ennen kuin he haluavat nähdä heidän housujensa sisällön.

Demiseksuaalit eivät halua tulla loukatuiksi millään tavalla: sen vuoksi, että he haluavat saada tunteellisen yhteyden kumppaniinsa, kannattaa varata aikaa pelkälle läheisyydelle ja tutustumiselle, ennen kuin edes haaveilee seksistä.

Lue myös: Ihmiset paljastavat orgasmisalaisuutensa: "Laukean vain, kun teen vatsalihaksia"

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat