Kuva: Fotolia

Onnellisen suhteen salaisuus: 5 päivittäistä tapaa

01.12.2015 18:15 - Emma Ylistalo

Kiinnittämällä huomiota suhteessa yksinkertaisiin tekoihin parannat yhteistä tunnelmaa välittömästi.

Onnellisilla pariskunnilla on muutama yhteinen tapa. Ottamalla ne myös omaan suhteeseesi teet suhteestasi paremman ja läheisemmän. Lue alta viisi tärkeää päivittäistä tapaa. 

1. Osoita fyysistä kiintymystä päivittäin

Kun pariskunnat lopettavat toistensa säännöllisen koskemisen, on suhteessa ajauduttu tiettyyn pisteeseen. Fyysinen kosketus on voimakas ja käytännöllinen tapa luoda yhteyttä parin välille. Pitäkää kumppanisi kanssa toisianne kädestä kiinni, koskekaa toisianne aina ohi kulkiessanne ja osoittakaa muutenkin fyysistä kiintymystä toisianne kohtaan joka päivä.

2. Käykää keskeytyksettömiä keskusteluita

Tämä voi olla todella hankalaa pariskunnille, joilla on lapsia, mutta silti erityisen tärkeää. Järjestäkää joka päivä yhteinen hetki, jolloin voitte jutella aivan ilman keskeytyksiä. Kommunikaatio on suhteelle yhtä tärkeää kuin hengittäminen keuhkoille.

3. Osoita huomaavaisuutta

Sinun ei tarvitse tuoda lahjoja kotiin joka päivä, mutta päivittäinen huomaavaisuus on silti tärkeää. Lähetä viesti tai soita pikainen puhelu, jossa kerrot toiselle miettiväsi häntä. Mieti pieniä tekoja, joilla voit helpottaa kumppanisi arkea. Voit esimerkiksi silittää hänen paitansa valmiiksi seuraavaa työpäivää varten.

4. Naurakaa yhdessä

Hyvässä suhteessa olevat pariskunnat nauravat paljon keskenään. Löytäkää naurun aiheita ja syitä juhlaan myös vaikeina aikoina. Elämässä tulee vastoinkäymisiä, mutta selättäkää ne yhdessä positiivisella asenteella ja hauskuudella.

5. Osoita rakkauttasi sanoin ja teoin

Onnellisissa suhteissa rakkautta osoitetaan selkeästi ja usein. Älä jätä kumppaniasi miettimään rakkauttasi tai sitoutumistasi suhteeseen, vaan osoita sitä päivittäin. Älä elä päiväkään kertomatta kumppanillesi, että rakastat häntä ja osoita se myös teoillasi.


Lue myös: Tahdotko parisuhteesi kestävän? Noudata tärkeää neuvoa kommunikoinnissa

Lähde: Patheos

Kilpailut

Uusimmat