Kuva: Fotolia

Kuinka saada ihmiset pitämään sinusta hetkessä? 5 ohjetta

03.12.2015 22:45 - Emma Ylistalo

Kun esittelet itseäsi uusille ihmisille kannattaa muistaa muutama tärkeä asia.

Näin joulun alla tulee eteen paljon tilaisuuksia, joissa täytyy tehdä vaikutus uusiin ihmisiin. Muistamalla muutaman yksinkertaisen asian, annat itsestäsi varmasti hyvän kuvan uusille tuttavuuksille. Lue alta viisi vinkkiä, joiden avulla hurmaat kanssajuhlijat.

1. Ole avoin

Kuten varmasti tiedämme, viestimme sanojen lisäksi paljon kehonkielellä. Avoin kehonkieli paljastaa sydämen, joten positiivinen lähestymistapa on korvaamaton. Älä peitä sydäntäsi käsilläsi, vaan suuntaa se suoraan tapaamasi ihmistä kohti.

2. Ota katsekontakti

Vaikka olisikin hankalaa katsoa toista ihmistä suoraan silmiin, on se taito joka kannattaa opetella. Muista kuitenkin, että katsekontakti on eri asia kuin tuijottaminen.

3. Hymyile

Hymyile heti toiselle ihmiselle niin osoitat olevasi vilpitön ja avoin. Erään tutkimuksen mukaan liki puolet aikuisista koki hymyn olevan se asia, minkä he muistivat parhaiten ensi kertaa tapaamastaan ihmisestä.

4. Aloita tervehtimällä

Monet saattavat jännittää uusia tilanteita niin paljon, etteivät meinaa saada sanaa suustaan. Aloita sinä keskustelu vaikka rennolla tervehdyksellä. Tämän jälkeen kättele reippaasti ja jos tiedät toisen ihmisen nimen, kannattaa se tuoda esiin. Nimi on todella suuri osa identiteettiämme ja tuntuu hyvältä kun joku osaa sanoa nimemme.

5. Nojaa eteenpäin

Älä liioittele, mutta pieni nojaus eteenpäin kannattaa. Tällä tavoin osoitat helposti olevasi kiinnostunut siitä, mitä toisella on sanottavana.


Lue myös: Haluatko kasvattaa viehätysvoimaasi? 12 keinoa

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat