Kuva: Fotolia

Sinkkuvuosien määrä ennen vakiintumista selvitettiin - päteekö sinuun?

17.03.2016 14:15 - Senni Loikala

Deittimarkkinoilla kärsivällisyys on valttia. Näin väittää tutkimus, jonka mukaan ihmisiltä kuluu keskimäärin 18 000 euroa deittailuun ennen vakiintumista.

Ihmiset deittailevat keskimäärin viisi ja puoli vuotta, ennen kuin he löytävät sopivan kumppanin pitkäaikaiseen parisuhteeseen. Tämä selviää tuoreesta, Paint Nite -yrityksen tutkimuksesta, johon osallistui noin tuhat henkeä ympäri Yhdysvaltoja.

Sinkkuvuosina deittailuun palaa melko paljon rahaa. Keskimäärin ihmisiltä kuluu treffeillä käymiseen lähes 18 000 euroa, ennen kuin he asettuvat parisuhteeseen. Yksiin treffeihin käytetään keskimäärin 39 euroa, mutta tutkimuksen mukaan miehiltä rahaa kuluu yksittäisiin deitteihin usein vielä enemmän.

Mistä treffiseuraa?

Tutkimukseen osallistuneista ihmisistä joka viides oli löytänyt treffiseuraa baarista tai yökerhosta, joka viides online-deittailun avulla ja 35 prosenttia pääsi treffeille ystäviensä tai työkaveriensa kautta.

Yleisimpien treffiaktiviteettien joukkoon kuuluvat illallistaminen, elokuviin meneminen, lounastaminen, kävely sekä kokkailu ja ajanvietto jommankumman kotona.

Lähde: Daily Mail

Lue myös: Suomalaisparit kertovat Tinder-rakkaudesta: "Kummallakin piti olla toiset deitit"

Kilpailut

Uusimmat