Kuva: Fotolia

7 asiaa, jotka lisäävät onnellisuutta

27.03.2016 15:15 - Senja Rapila

Voit vaikuttaa omaan onnellisuuteesi huomattavan paljon ja helposti.

Tuntuuko sinusta siltä, että kevät vie kaikki mehut? Jos vastasit kyllä, kannattaa panostaa onnellisuuteen. Onnellisuutta voi ruokkia monilla erilaisilla tavoilla ja tässä on siihen seitsemän vinkkiä:

1. Harrasta seksiä mahdollisimman usein

Seksin harrastamisen väitetään lisäävän onnellisuutta vain, jos ei harrasta yhden yön suhteita. Päivittäin tai viikoittain seksiä harrastavat sinkut ovat huomattavasti onnellisempia kuin he, jotka eivät ole harrastaneet seksiä vähintään vuoteen.

2. Aloita harrastus

Kokkaaminen, urheilu tai säännöllinen peli-ilta kavereiden kanssa - jokainen näistä harrastuksista kasvattaa onnellisuuden määrää.

3. Käy ulkona ystäviesi kanssa

Ystävät on todella tärkeitä ja sen vuoksi heidän kanssaan kannattaa viettää mahdollisimman paljon aikaa. Vaikka jokainen tarvitseekin sitä omaa aikaa, kannattaa sopia muutama päivä viikossa ystävien näkemiselle.

4. Älä syö pikaruokaa

He, jotka syövät pikaruokaa, ovat 60 prosenttia vähemmän onnellisia kuin he, jotka eivät syö pikaruokaa. Joten jos mielesi tekee hampurilaista, mieti vielä kaksi kertaa sen hakemista.

5. Älä seuraa eksääsi somessa

Jos et seuraile päivittäin entisen kumppanisi tai säätösi tekemisiä sosiaalisessa mediassa, olet 73 prosentin todennäköisyydellä paljon onnellisempi. Joten jos sinua kaivertaa vähänkin nähdä eksäsi uuden kumppaniin kainalossa, poista hänet elämästäsi. 

6. Deittaile avoimin mielin

He jotka deittailisivat henkilöä, joka ei jaa samoja poliittisia aatteita, ovat 13 prosenttia todennäköisimmin onnellisempia kuin he, jotka eivät edes lähtisi treffeille suurten erimielisyyksien vuoksi. Joten deittaile avoimin mielin!

7. Säilytä jännite suhteessa

Jos tapailet täysin uutta ihmistä, kannattaa seksi säästää myöhemmäksi. Jos odotat viidensille treffeille, tulet todennäköisesti olemaan onnellisempi kuin silloin, jos harrastat seksiä jo ensimmäisillä treffeillä. Kasvata jännitystä ja nauti lopputuloksesta.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Kuinka monta läheistä ystävää sinulla on? Määrä paljastaa, miten älykäs olet

Lue myös: Miksi suljemme silmämme suudellessamme? Tiede selvitti

Kilpailut

Uusimmat