Kuva: Fotolia

Miten sielunsisar ja elämänkumppani eroavat toisistaan? Ominaisuudet selvitettiin

06.04.2016 17:15 - Senni Loikala

Molemmat heistä tuntuvat erityisiltä ihmisiltä, joihin olet saanut ainutkertaisen yhteyden. Muutamia eroavaisuuksia suhteista kuitenkin löytyy.

Sielunkumppanit ja elämänkumppanit ovat molemmat henkilöitä, joihin ihmisellä on tavallista syvempi suhde. Higher Perspectives -sivustolla kerrotaan, mikä asiat kuitenkin erottavat kyseiset ihmistyypit toisistaan.

Sielunkumppani

Hän auttaa sinua löytämään yhteyden sisimpääsi ja kehittymään ihmisenä. Sen jälkeen, kun olette kerran luoneet toisiinne syvän yhteyden, erkaannutte toisistanne fyysisesti. Arvostatte yhä toisianne, mutta ette välttämättä ole usein tekemisissä.

Sielunkumppanit auttavat meitä usein matkallamme elämässä. Tunnet heitä kohtaan samanlaista kiintymystä kuin perheenjäseniä kohtaan, mutta välillänne oleva energia ei ole seksuaalista.

Elämänkumppani

Monesti hän vaikuttaa alussa sielunkumppanilta, mutta pian yhteytenne saa erilaisia ulottuvuuksia. Elämänkumppanin kanssa panostatte enemmän fyysisyyteen yhteyteenne ja vuorovaikutukseen, kun taas sielunkumppanin kanssa henkiset prosessit korostuvat.

Elämänkumppaniin pystyt aina turvautumaan ja saat kasvaa ihmisenä hänen kanssaan. Hän osaa lukea tunteitasi, ja vuorovaikutus toimii myös emotionaalisella tasolla. Vaikka olisitte joskus eri aaltopituuksilla, päädytte lopulta ymmärtämään toisianne.  

Lähde: Higher Perspectives

Lue myös: Miksi lapsuudenystävä pysyy rinnalla aina? Syyt listattiin

Kilpailut

Uusimmat