Kuva: Fotolia

WhatsAppiin useita uudistuksia - tekstiä voi kursivoida ja lihavoida helposti

19.07.2017 16:15 - Teknavi / Markus Lehtiniitty - mobiili.fi

Painotusten tekeminen keskustelussa ja tiedostojen jakaminen on tehty uudessa päivityksessä helpoksi.

Suosittu keskustelusovellus WhatsApp saa tuoreimmassa päivityksessään muun muassa laajemman tuen eri tiedostomuotojen jakamiselle.

Jo aiemmin esiin nousseen päivityksen jakelu Androidilla on nyt laajentunut. Vastaava päivitys on tulossa myös iPhone-versioon.

Tähän asti tiedostoista WhatsAppissa on voinut jakaa lähinnä asiakirja-, teksti-, Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoja. Jatkossa näiden lisäksi voi jakaa myös muita tiedostoja, kuten pakattuja kokonaisuuksia tai erilaisia mediatiedostoja,

Aivan vapaata jako WhatsAppin kautta ei ole jatkossakaan, sillä jakamista rajoittavat tiedostokokorajoitukset: Androidilla 100 megatavua ja Applen iPhonessa 128 megatavua. Lisäksi verkossa ja tietokoneella rajoitus on 64 megatavua.

Muita WhatsApp Messengerin listattuja uudistuksia Android-sovelluksessa ovat mahdollisuus tarkastella kaikkia kuvia ja videoita pyyhkäisemällä ylöspäin kamerassa, helpompi tapa lihavoida, kursivoida tai yliviivata tekstiä pitämällä sitä painettuna sekä ulkoasuparannuksia ääni- ja videopuheluihin.

Lue myös: WhatsApp-käyttäjä, kokeile nerokasta iPhone-kikkaa

Lue myös: WhatsApp muuttuu taas - jo poistettu ominaisuus palautetaan

Yhteistyössä Teknavi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat