Kuva: Fotolia

YouTuben mobiilisovelluksiin täysin uusi toiminto - jaa ja keskustele kavereiden kanssa

09.08.2017 18:15 - Teknavi / Janne Laakso - mobiili.fi - Luettu 734 kertaa

Muutos tulee kaikille näkyviin jo muutaman päivän sisällä.

YouTuben Android- ja iOS-versiot saavat uusia ominaisuuksia. Aiemmin tänä vuonna Kanadassa ja sittemmin muualla Pohjois-Amerikassa julkaistut toiminnot saapuvat sovelluksiin nyt maailmanlaajuisesti. Uusien toimintojen myötä YouTubessa voi yksityisesti jakaa ja ruotia videoita palveluun rekisteröityneiden kavereiden kanssa.

Muutos näkyy uutena välilehtenä sovelluksen alalaidassa. YouTubesta löytyviä videoita voi edelleen jakaa tuttuun tapaan jakopainikkeen kautta, mutta uutuutena mukana on mahdollisuus jakaa video suoraan YouTubeen rekisteröityneille kavereille sovelluksen sisällä. Yksityisesti jaetut videot sekä keskusteluosio löytyvät alalaidan uuden välilehden takaa.

Sen lisäksi, että uudistuksen myötä voi videoita jakaa suoraan kavereille, videoita voi myös kommentoida yksityisesti joko yksittäisten kavereiden kanssa tai ryhmäkeskusteluissa. Keskustelun kautta voi jakaa ja kommentoida videoita, vastata jakoihin toisilla videoilla ja kutsua uusia jäseniä mukaan keskusteluihin.

YouTuben blogissa kerrotaan, että uudistuksella halutaan tehdä videoiden jakamisesta helpompaa, nopeampaa ja hauskempaa. Aiemmasta rajatusta julkaisusta saadun palautteen perusteella jakotoimintoa on vielä hienosäädetty, ja nyt uusi ominaisuus on YouTuben mukaan valmis julkaistavaksi ympäri maailmaa. Uusi jakotoiminto on nyt virallisesti julkaistu, ja näkynee sovelluksessa lähipäivien aikana.

Yhteistyössä Teknavi

Kuuntele ohjelmia ja lempikanavaa puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Suosittelemme

Uusimmat