Facebook toi klassikkopelin Messengeriin: Haasta ystäväsi Tetriksessä!

05.12.2017 17:45 - Teknavi / Erik Österman - mobiili.fi

Facebook Messenger on saanut lisää pelattavaa klassisen Tetriksen merkeissä.

Facebookin oman Instant Games -alustan kautta julkaistu Tetris tekee seuraa muille klassikkopeleille ja on Facebookin käyttäjille täysin ilmainen. Aiemmin Instant Gamesin kautta on julkaistu muun muassa versiot Pac-Manista ja Space Invadersista.

Pelillisesti Tetris toimii Messengerissä vanhan IBM PC -version tapaan, tavoitteen ollessa alimman rivin täyttäminen ylhäältä putoavien palikoiden oikealla asettelulla. Lisäksi peliin on lisätty joukko moderneja ominaisuuksia, kuten päivittäin vaihtuvat erikoistehtävät, julkiset pistetaulukot ja asynkroninen moninpelitila. Viimeksi mainitussa pelaaja voi haastaa ystävänsä oman piste-ennätyksensä päihittämiseen.

Päästäkseen pelaamaan Tetristä, on puhelimen oltava päivitettynä joko Android 5.0 Lollipop- tai iOS 8 -käyttöjärjestelmäversioon. Myös uudemmat käyttöjärjestelmäversiot kelpaavat, mutta edellä mainitut ovat vähimmäisvaatimuksia Instant Gamesin käytölle.

Facebook Messengerissä Instant Games löytyy sovelluksen oikeasta kulmasta, peliohjainta muistuttavasta kuvakkeesta. Vaikka osa sisällöstä on maakohtaista, on Tetris tällä hetkellä pelattavissa myös Messengerin Suomi-versiossa.

Kuvassa viime vuonna esitellyn Facebook Messenger Instant Gamesin julkaisunimikkeitä. Viimeisenä listaan on lisätty Tetris, joka on Messengerin kautta myös suomalaisten pelattavissa.

Lue myös: Instagram sai jälleen uusia ominaisuuksia - ovatko sinun mieleesi?

Lue myös: Snapchatiin tulee merkittäviä muutoksia - katso, mitä on luvassa

Lue myös: Kiinni jäit! Uusi sovellus paljastaa ihmiset, jotka kurkkivat puhelintasi olan yli

Yhteistyössä Teknavi

Kilpailut

Uusimmat