"Maailman kallein iPhone” – sadan tonnin erikoisuus tunnetun tubettajan käsissä

01.01.2020 15:15 - Teknavi / Petri Tapala - mobiili.fi

Puhelin on päällystetty 24 karaatin kullalla.

Suosittu teknologiapainotteinen MKBHD-kanava YouTubessa on esitellyt ökykalliista iPhoneistaan tunnetun Caviarin iPhone 11 Pro -muunnelmaa. Kullalla silatun ja timantein koristellun iPhonen sanotaan olevan maailman kalleimpia.

Caviarin Solarius Zenith Full Gold iPhone 11 Pro on nimensäkin mukaisesti kauttaaltaan päällystetty 24 karaatin kullalla. Lisäksi puhelinta koristaa yhteensä 137 timanttia ja takakuoren erikoinen kello, joka myös toimii. MKBHD:n mukaan ökykallis laite ei tarjoa ”mitään hyödyllistä yhdellekään tavalliselle ihmiselle”.

Myös Caviarin iPhoneilla lienee kuitenkin oma ostajakuntansa, uusia iPhoneja kun julkaistaan tasaisin väliajoin. Kullalla silatun iPhone 11 Pron ostaja saa kaupan päälle samalla tavalla tyylitellyt AirPods-kuulokkeet ja perin anteliaasti myös ilmaisen toimituksen.

Solarius Zenith Full Gold iPhone 11 Pro:n hinnat alkavat 91 660 eurosta. Kookkaampi iPhone 11 Pro Max puolestaan on kullalla päällystettynä lähtöhinnaltaan mukavat 108 760 euroa.

Hinnat ovat mielettömiä, mutta eivät kuitenkaan Caviarin kalleimpia. Venäläisfirman verkkosivuilta löytyy myös astetta prameampia, lähes 120 000 euron iPhone-muunnelmia.

Kullalla päällystettyä iPhone 11 Pro:ta esitellään alla olevalla videolla.

Jos video ei näy, paina tästä.

Lue myös: Facebookiin kaivattu asetus – katso miten pääset eroon turhista ilmoituksista

Lue myös: Vuosikymmenen ladatuimmat mobiilisovellukset ja -pelit listattiin - mukana myös suomalaisväriä

Lähde: Caviar

Yhteistyössä Teknavi

Kilpailut

Uusimmat