Kuva: AOP

Elon Musk haluaa saada useat videopelit toimimaan Tesla-autoissa - 'Työskentelemme sen parissa'

27.02.2022 08:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Tulevaisuudessa saatamme pystyä pelaamaan videopelejä sähköautoa ajaessa.

Yrittäjä, sijoittaja ja keksijä Elon Musk, 50, paljasti Teslan aloittaneet testaukset, jossa Steam-palvelun pelejä voisi mahdollistaa pelattavaksi tulevien Tesla-autojen näytöillä.

Asia tuli ilmi Muskin vastatessa Twitterissä Cyberpunk 2077 -tilin twiittiin, jossa hän kehuu kyseistä peliä. Tämän jälkeen IGN-peliyrityksen päätoimittaja Ryan McCaffrey heitti ilmoille kysymyksen, että milloin kyseisen pelin päivitetty versio nähtäisiin Tesla-autojen ruuduilla, mihin Musk vastasi suunnitelmien olevan jo käynnissä.

”Työskentelemme sen parissa saadaksemme Steam-pelit toimimaan Teslassa.”, Musk muun muassa twiittasi.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Julkaisusta ei käy ilmi, miten pitkällä Tesla on näiden testauksien suhteen.

Tesla Model S -automallissa pystyy jo pelaamaan muutamia videopelejä, kuten The Witcher 3, Cyberpunk 2077 ja Cuphead. Muskia kuitenkin kiinnostaa laajentaa pelivalikoimaa muillekin Teslan omistajille.

Tesla Model S:ssä videopelejä pystyy pelaamaan ainoastaan auton ollessa parkissa. Vaikka kyseinen automalli on melkein yhtä tehokas pyörittämään pelejä kuin Playstation 5, se on kuitenkin noin 160 kertaa kalliimpi. 

Elon Musk on yksi Teslan perustajista ja sen toimitusjohtaja. Musk johtaa myös yhtiön sähköautojen, akku- ja aurinkoenergiatuotteiden muotoilua sekä teknistä suunnittelua ja valmistusta.

Tesla tunnetaan yrityksenä, joka valmistaa sähköautoja. (kuva: AOP)

Lue myös: Älä ylläty ensi viikolla - tv-kanavien järjestys muuttuu tiistaina

Lue myös: Meta uhkaa sulkea Instagramin ja Facebookin Euroopassa

Lähteet: GamesradarTesla

Kilpailut

Uusimmat