Kuva: Fotolia

Kesäkuntoon helposti ilman hikiliikuntaa - 5 keinoa

27.03.2017 15:45 - Senja Rapila

Kesäkuntoon päästäkseen ei tarvitse ostaa salikorttia, vaan voit pitää kunnostasi huolta muun muassa lähtemällä luontoon.

Millaisia helppoja keinoja voisit siis kokeilla painonpudotukseen? Voit lukea Elite Dailyn listaamat kohdat alapuolelta.

1. Hyppää hyppynarulla

Kuuluiko hyppynarulla hyppely lapsuudessasi päivittäisiin huveihin? Jos vastasit kyllä, saattaa hyppynarulla hyppely olla sinulle juuri oiva vaihtoehto painonpudotukseen.

Hae kaupasta itsellesi hyppynaru ja ota tavoitteeksesi hyppiä hyppynarulla vähintään 20 minuuttia päivittäin. Voit siinä samalla kuunnella lempimusiikkiasi. Näin poltat kaloreita miltei huomaamattasi!

2. Hyödynnä luontoa

Jos et ole tottunut lenkkeilemään, on aika suunnata metsään. Luonnossa patikointi on oiva keino saada kroppa kuntoon, sillä epätasainen maasto treenaa huomaamattasi lihaksia koko kropassasi. Epätasainen maasto ja uusi ympäristö takaavat sen, että treenistäsi tulee tehokkaampi.

3. Käy keinumassa

Vaikka tämä neuvo saattaakin kuulostaa hassulta, on kunnon keinuminenkin tavallaan urheilua. Kaksikymmentä minuuttia päivässä keinumista riittää hyvin, sinä aikana treenaat vatsalihaksiasi aktiivisesti.

4. Kokeile joogaa tai pilatesta

Jos osaat ottaa itseäsi niskasta kiinni, kannattaa kokeilla kotona joogaamista tai pilatesta. Voit yhdistää tämän treenin esimerkiksi iltaan, jolloin katsot televisiosta lempiohjelmaasi.

Nämä kaksi harrastusta vaativat kertainvestoinnin esimerkiksi jumppamattoon. Erilaiset jooga- ja pilates asennot auttavat vahvistamaan kropan lihaksia ja olet hyvässä kunnossa ennen kuin huomaatkaan!

5. Hillitse ruuanhimoa meditoimalla

Jos hermosi riittävät kokeilemaan meditointia, on se kokeilemisen arvoista. Pelkkä kymmenen minuutin meditointi päivässä voi auttaa sinua tunnistamaan tunnesyömisen oikeasta ruuanhimosta, joka auttaa sinua vähentämään satunnaista napostelua päivittäin. Meditointi auttaa sinua muuttamaan elämäntapasi kokonaan.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Huvittaisiko treenin sijaan jäädä sohvalle makaamaan? 10 merkkiä, joista tiedät, että se on juuri oikea ratkaisu!

Lue myös: Nyt peppu pyöreäksi - 4 kevään teholiikettä pakaroille!

Kilpailut

Uusimmat