Vaimo keksi koskettavan tavan kertoa miehelleen sopivansa elinluovuttajaksi - todellista rakkautta

12.07.2017 21:15 - Katariina Auvinen

Heather Winfree kuvasi tilanteesta videon, joka saa kyyneliin.

Yhdysvaltalainen Steve Winfree on aina rakastanut amerikkalaista pesäpalloa. Hän on vaimonsa Heatherin kanssa kerännyt pesäpallokortteja jo ison pinon. Steve sai kuulla 14 vuotta sitten sairastavansa munuaissairautta ja tarvitsevansa elinsiirron. Pariskunta on keksinyt tavan lievittää Steven kipua ja ahdistusta keräilykorttien avulla. Steve ja Heather Winfree käyttävät aina aikaa keräilykorttipakkauksien avaamiseen ja korttien katsomiseen. Se on ollut heidän yhteinen harrastus.

Viisi vuotta Steven kanssa naimisissa ollut Heather sai tietää olevansa sopiva elinluovuttaja ja päätti kertoa siitä miehelleen. Vaimo oli askarrellut pesäpallokortin rakkaalleen, jonka hän oli ujuttanut korttipakkaukseen muiden keräilykorttien sekaan. Vaimo kuvasi tilanteesta videon, kun Steve lukee juuri vaimon tekemän kortin sisällön. Mies ymmärtää, että vaimo aikoo luovuttaa hänelle oman munuaisensa. 

"Sinä pelastat minun henkeni", Steve murtuu kyyneliin videolla. 

Sairautensa vuoksi mies on joutunut luopumaan monista asioista, kuten urastaan. Häntä on myös harmittanut, ettei hän ole voinut olla niin aktiivinen isäpuoli, kun hän haluaisi olla. Leikkausaikaa ei ole vielä päätetty, mutta pariskunta toivoisi sen olevan tämän kuun lopulla. 

Katso video alta. 

Lue myös: Poliisia kosittiin kesken Pride-juhlan - katso koskettava video

Lähde: Huffington Post 

Kilpailut

Uusimmat