Kuva: Instagram

Nainen laihtui yli 60 kiloa yksinkertaisella keinolla - jokainen pystyy ottamaan haltuun

12.11.2018 18:15 - Katariina Auvinen

Ashley Lewis kiinnitti huomiota annoskokoihin.

Kun Ashley Lewis oli painavimmillaan, hän painoi 163 kiloa. Nainen lupasi itselleen joka päivä, että hän aloittaa terveellisen elämäntavan, mutta aina se epäonnistui. Lewis oli onneton ja tyytymätön. Hän myös palkitsi itseään donitseilla ja epäterveellisellä ruualla. 

- Jos minulla oli tylsää, minä söin. Jos minulla oli surullinen olo, minä söin. Olin todellinen tunnesyöjä. Aloitin päiväni sokerisilla juomilla ja söin päälle piirakoita sekä ison kulhon sokerimuroja. Kun katson nyt niitä määriä, mitä söin, olen ihmetellyt miten olen edes hengissä, Lewis kertoo Women´s Health -julkaisulle. 

Nainen sai tietää 22-vuotiaana, että hän kärsii monirakkulaisista munasarjoista, joka voi vaikuttaa hänen kykyynsä saada lapsia. 

- Se oli itse asiassa todella iso herätys minulle sen suhteen, että minun pitäisi tehdä jotain painolleni. Ylipaino heikentää vielä osaltaan mahdollisuuttani tulla raskaaksi, joten päätin tehdä asialle jotain, hän kertoo. 

Nainen teki yksinkertaisen parannuksen ruokavaliossaan, jonka johdosta hänen painonsa lähti laskuun. Lewis tarkkaili annoskokoja. 

- Ilmoittauduin painonvartijoihin, joiden johdosta minun piti punnita jokainen ruokani ja silloin ymmärsin annoskokojen merkityksen, Lewis kertoo. 

Hän lisäsi liikuntaa ja söi terveellisesti. Sen johdosta nainen pudotti yli 60 kiloa. Hän on myös dokumentoinut projektinsa sosiaaliseen mediaan. Mikä upeinta, Lewis sai erinomaisia uutisia vuosi sitten, kun hän huomasi olevansa raskaana. 

Unelma äidiksi tulemisesta toteutui ja nyt Lewis on onnistunut karistamaan raskauskilojaan samalla metodilla kuin ennen raskaaksi tulemistaan. 

Lue myös: Kysymykset, joita laihduttaja ei koskaan halua kuulla - oletko sortunut huomaamattasi?

Lähde: Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat