Suomalaisnaisen pysäyttävä soitto radiostudioon: 'Puolisoni on hengityskoneessa'

29.12.2020 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Korona ei ole leikin asia. Siksi ohjeita kannattaa nyt kuunnella.

Koronavirus on puheenaihe, joka on ollut kaikkien huulille ainakin parin viimeisen viikon aikana. Pienessä hetkessä virus muutti monen elämän. Laittoi työt, tulevaisuuden suunnitelmat ja koulunkäynnin uusiksi. Pakotti pysymään kotona ja suojelemaan riskiryhmässä olevia.

Vaikka edelleenkään kaikki eivät ole suosituksia ottaneet todeista, on hyvä muistaa, että korona ei ole leikin asia. Sen tietää kokemuksesta myös eräs suomalaisnainen, joka soitti tänään Esko Eerikäiselle Radio Novan studioon. 

"Mä oon kuunnellu tässä viikkojen aikana tätä teidän koronakeskustelua. Itse ajan tällä hetkellä katsomaan puolisoa, joka on hengityskoneessa TAYsissa. Soittakaa mulle Laurin Tähkän Mä en pelkää, mä tarvitsen sitä. 

Kertokaa ihmisille, että uskokaa, mitä lääkärit sanoo. Tästä on leikki kaukana," kuuntelija pyytää vielä puhelun lopuksi.

Puhelu sai suomalaisissa aikaan suuria tunteita ja Novan studioon saapuikin lukuisia sydämellisiä viestejä. 

"Lähetin yläkertaan rukouksen hänen puolestaan."

"Rukoillaan yhdessä, että kaikki menee hyvin. Kukaan ei ole yksin. Yhdessä selviämme. rakkautta, rauhaa ja voimia jokaiselle!"

"Voi luoja! Tsemppiä soittajalle ja uskoa sekä luottoa tulevaisuuteen."

"Huh mikä viesti! Pillahdin itkuun samantien. Toivon paljon voimia viestin lähettäneelle ja hänen puolisolleen. Toivottavasti tuo viesti sai ihmiset ymmärtämään asian vakavuuden, nyt jos koskaan meidän on pidettävä yhtä."

"Itku tuli, kun kuulin kuuntelijan viestin jonka puoliso sairastunut vakavasti koronaan ja on joutunut hengityskoneeseen. Paljon voimia lähetän omaisille ?? Vakavasta asiasta todellakin kyse, en toivo kenellekään tuollaista."

Lue myös: Presidentti Martti Ahtisaarella, 82, todettiin koronavirustartunta

Iskelmä, Radio Nova ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Juttu julkaistiin ensimmäisen kerran 24.3. 2020.

Uusimmat