Suojaa ihosi auringolta - vältä yleiset mokat

11.05.2015 15:15 - Henna Koste

Aurinkorasvaa ei kannattaa yrittää säästellä seuraavaa kesää varten. Huolehdi ihosi suojaamisesta.

Aurinkorasva on taas erittäin ajankohtainen tuote jokaisessa kosmetiikkalaukussa. Satsaa laadukkaaseen aurinkosuojaan. Se ei ole myöskään oikea tuote säästelemistä varten. Jos sinulla on jäljellä vielä edelliskesän alussa ostettua aurinkorasvaa, et suojannut viime kesänä tarpeeksi ihostasi. Onneksi tänä kesänä voit skarpata!

1. Jos aurinkosuoja ei kuulu vielä päivittäisiin rutiineihisi, on muutoksen aika. Rasvapurkki kuuluu ehdottomasti rantapäiviin, mutta suojaa ihosi myös, kun kävelet töihin tai teet pihatöitä. 

2. Laitat ihon suojaamisen meikkivoiteesi suojakertoimen varaan. Jotta meikkituotteen suojasta olisi iloa, täytyisi sinun läträtä niitä huomattavasti enemmän.

3. Unohdatko aurinkosuojan pilvisenä päivänä? Muista, että UV-säteet tunkeutuvat myös pilvien läpi. Jos, et toivo ihosi vanhenevan ennen aikojaan, huolehdi suojasta myös päivinä, joina aurinko ei porota kirkkaalta taivaalta. Myös aurinkolasit on syytä pitää mukana aina.

4. Levitä rasva huolellisesti. Älä unohda nenänpäätä, kämmenselkiä ja korvia. Myös huulet on erittäin tärkeää suojata niille tarkoitetulla aurinkosuojapuikolla.

5. Jos levität aurinkovoiteen aamulla, muista lisätä sitä päivän mittaan. Etenkin uiminen ja hikoilu haihduttavat suojan pois nopeasti. 

Lue myös: Itseruskettavalla voiteella saa täydellisen lopputuloksen - ota niksit haltuun

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat