Tatuoija varoittaa kohdista, joihin kuvan ottaminen sattuu eniten: "Kuin leikkaisi kuumalla veitsellä"

03.08.2015 19:15 - Senni Loikala

Tatuoinnin ottaminen sattuu varmasti aina, mutta tietyissä paikoissa kipua syntyy enemmän. Tatuoija Andy Eschenbach kertoo erään asiakkaansa kuvailleen tuntemuksiaan kuin kärvistelyksi leikkauspöydällä.

Tatuointitaiteilija Andy Eschenbach kertoo Mashable-sivustolle, mitkä ovat kymmenen kaikista kivuliainta paikkaa ottaa tatuointi. 

Pää

"Päätatuoinnit eivät ole pelkästään kivuliaita, vaan myös yhtä älämölöä, koska kuulet prosessin niin selvästi. Olen kuullut, että meteli on vielä pahempaa kuin itse tuntemukset."  

Kasvot

"Älä vaan tee sitä."

Käsi

"On todella hauskaa, että näistä tuli trendikkäitä, koska iso osa alueesta ei ole otollinen pitämään tatuointia hyvännäköisenä. Yllättäen kaikista kivuliain kohta kädestä tatuoida on kämmen. Parasta välttää."

Rintalasta

"Sitä on kuvailtu minulle kuin (ihon) leikkaisi auki kuumalla veitsellä."

Kyynärpää

"Tämä alue on "joko tai". Joillekin asiakkaille se sattuu paljon, kun taas toiset eivät tunne sitä ollenkaan. Aavemaista."

Peppu

"Pepputatuoinnit voivat olla hillittyjä, mutta ne ovat silti hyvin epämukavia. Eikä lisäpehmustus takamuksessa auta."

Rintakehä ja vatsa

"Kyllä, rintakehän ja vatsan tatuoinnit sattuvat kovasti, mutta pahinta on se, ettei kipu hellitä ollenkaan. Yleensä keho antaa kemiallista "apua" tiettyyn rajaan saakka, jotta kivusta tulee hetkellisesti siedettävää. Kyljet eivät tee niin."

Nilkka

"Verrattuna muihin paikkoihin, eivät nilkkatatuoinnit ole lainkaan niin pahoja. Kuitenkin monet ihmiset, joilla on nilkkatatuointi, sanovat muuta. He saavat sinut uskomaan käyneensä helvetissä."

Sisäreisi ja polvi

"Tatuoiminen voi sattua kovasti kovasti sisäreisissä ja polvissa, mutta se ei ole ainoa syy, joka aiheuttaa ikävää tunnetta. Enimmäkseen se johtuu siitä, etteivät asiakkaat ole tottuneita, että näihin kohtiin kosketaan."

Lue myös: Justin Bieber otti uuden tatuoinnin liikuttavasta syystä - katso kuva, joka räjäytti somen

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat