Kuva: AOP

EM-kisojen pikkumaan fanilaulusta yllättävä hitti - leviää muiden katsomoissa

21.06.2016 22:15 - Joose Koskiranta

Will Grigg's On Fire -kappaletta ei voi olla kuulematta, jos seuraa jalkapallon EM-kisoja.

Pohjois-Irlannin maajoukkueessa ei ole suuria tähtiä - heillä on kuitenkin mies nimeltä Will Grigg

Grigg iski 28 maalia Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavassa Wiganissa ja nosti joukkueen englannin toiseksi korkeimmalle tasolle. Tämän ansiosta Wigan-fani Sean Kennedy julkaisi YouTubessa laulun nimeltä Will Grigg's On Fire, joka ylistää maalipyssyä. 

Melodia tulee 90-luvun hittikappale Freed From Desiresta, jonka on tehnyt italialaisbändi Gala. Laulu on niin suosittu, että se on ollut jopa kuudenneksi eniten ladattu kappale Isossa-Britanniassa. 

Voit katsoa alkuperäisen videon alta. Kappale alkaa 57 sekunnin kohdalta.

Laulu on seurannut Griggiä EM-kisoihin asti, josta siitä on tullut erittäin suosittu eri maiden fanien keskuudessa.

Hauskuutta lisää se, että kulttimaineen saanut Grigg on enemmänkin Pohjois-Irlannin penkinlämmittäjä kuin luottopelaaja. Hän ei ole pelannut vielä minuuttiakaan EM-kisoissa.

Päähenkilö ei usko itsekään pääsevänsä kappaleesta ikinä eroon. 

- Joukkuekaverini laulavat sitä lakkaamatta, joten en ikinä pääse siitä kunnolla eroon. Ranskalaiset eivät oikein laula sitä, mutta kuitenkin olen kuullut sitä laulettavan koko viikon ajan, Griggs sanoi pari päivää ennen EM-kisojen alkua. 

Englantilaisetkin ovat innostuneet laulusta niin paljon, että he ovat keksineet laululle uudet sanoitukset - he nimittäin ylistävät omaa hyökkääjäänsä Jamie Vardya saman melodian tahtiin. 

Lue myös: Jalkapallon EM-pelaajilla huimia autoja - mikä on suosikkisi?

Lähde: TV2

Kilpailut

Uusimmat