Asiantuntijoiden karu tuomio: Lauri Markkasen joukkue NBA:n surkein

06.11.2017 21:00 - Sami Ikonen

Chicago Bullsin ennustetaan jäävän liigan hännille.

Yhdysvaltalaisen Sport Illustradet -urheilulehden asiantuntijat pähkäilivät ja ennustivat koripalloliiga NBA:n heikoimpia joukkueita. Heidän mielestään suomalaisen koripallotähden Lauri Markkasen joukkue Chicago Bulls jää kauden loputtua koko sarjan viimeiseksi.

Chicagon suurin huolenaihe on ollut kentän ulkopuoliset ongelmat. Joukkueen tähtipelaajat Nikola Mirotic ja Bobby Portis ottivat yhteen syksyn alussa, eikä heitä olla vielä nähty pelaamassa tällä kaudella. Mirotic ei suostu enää pelaamaan Portisin kanssa samaan aikaan ja on toivonut joukkuekaverinsa lähtöä seurasta. Pelaajien tappelu on avannut Markkaselle portin avausviisikkoon, ja suomalainen tulokas onkin kellottanut hurjia minuuttimääriä jokaisessa ottelussa.

Draaman lisäksi Chicago ei ole loistanut pelaajakaupoissa mairittelevasti. Seura on luopunut kolmesta tähtipelaajastaan lyhyen ajan sisään. Jimmy Butler, Dwyane Wade ja Rajon Rondo vaihtoivat maisemaa viime kesänä. Lähtijöiden paikkaaminen on ollut iso haaste jälleenrakentavalle ja nuorelle Chicagolle. 

Asiantuntijat valitsivat myös NBA:n suurimman alisuorittajan. New York Knicks on ollut toistaiseksi isoin pettymys. New Yorkilta odotetaan vähintään pudotuspelipaikkaa ensi keväälle.

Phoenix Suns valittiin seuraksi, jonne pelaajan ei kannattaisi siirtyä pelaamaan. Heikon joukkueenjohdon vuoksi seura ei ole kehittynyt suuntaan eikä toiseen viimeisien vuosien aikana. Lisäksi pelaajien potenttiaalin hukkaaminen on ollut Phoenixin suuri heikkois.

Lue myös: NBA:n mestarisuosikki LeBron kyntää syvällä: Tulokaskaudella mennyt viimeksi yhtä heikosti

Lue myös: Heitä vastaan Lauri Markkanen kilpailee NBA:n Vuoden tulokas-palkinnosta

Lue myös: Lauri Markkasta verrataan jo NBA:n supertähteen!

Lähde: Sports Illustradet

Kilpailut

Uusimmat