Kuva: AOP

Miten on, saako Marko "Mörkö" Anttila patsaan kotikuntaansa? Kunnanjohtaja vastaa

27.05.2019 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Iskelmän Aamuklubi sai puhelimen päähän Lempäälän kaupunginjohtajan Heidi Rämön.

Iskelmän Aamuklubin Mikko ja Pauliina saivat aamutuimaan puhelimen päähän Lempäälän kaupunginjohtajan, joka pääsi kertomaan siitä, onko mahdollista, että Leijonien suureksi sankariksi noussut Marko "Mörkö" Anttila saisi ansaitun patsaan kotikuntaansa.

- Meillä on kyllä paljon ideoita. Kuntalaiset ovat muun muassa ehdottaneet tätä Mörkö-patsasta. Se on ihan luonteja esitys, joten en pidä sitä lainkaan kummallisena, Heidi Rämö toteaa haastattelussa.

Patsaan lisäksi myös nimenmuutosta on ehdotettu. Joidenkin mielestä Lempäälän nimi tulisi vaihtaa kokonaan, esimerkiksi Mörköläksi.

- Juu se on totta. Paljon on tullut ideoita, joista voidaan valita. Ja varmaan useampikin niistä toteutetaan, Rämö toteaa.

Anttilan lisäksi lempääläinen Jenni Hiirikoski onnistui siivittämään joukkueensa hurjiin tekoihin. Mutta mikä oikein on lempääläisten salaisuus?

- Yhdessä tekemisen meininkiä sekä periksiantamattomuutta. Siitä kertoo kyllä näiden kapteenienkin työ. Marko Anttilankaan urapolku ei ole helpommasta päästä ja nyt hänet palkittiin näin hienolla tavalla, Rämö toteaa.

Lue myös: Kohutatuointi piiloon! Mikael Gabriel toteuttaa lupauksensa Suomen MM-voiton kunniaksi

Lue myös: Marko "Mörkö" Anttila ei anna lempinimen häiritä: "Kaikki otetaan vastaan"

Iskelmä, Voice.fi, Radio SuomiRock, Radio Nova ja Radio City ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat