Kuva: AOP

Adele on Britannian kaikkien aikojen rikkain naismuusikko - arvaatko miesten ykkösen?

21.04.2016 15:00 - Iiro Myllymäki

Kolmenkymmenen kärjessä on ainoastaan kaksi naista.

Brittiläinen pop-sensaatio Adele on nimetty Britannian kaikkien aikojen rikkaimmaksi naismuusikoksi Sunday Times -lehden Rich List -listauksen mukaan. Vasta 27-vuotiaalla Adelella on listan mukaan arviolta 108 miljoonan euron omaisuus. Samaisella Ison-Britannian ja Irlannin rikkauslistalla Adelea ylempänä naisista on vain Enya, 54. Hän on kuitenkin irlantilainen, joten Adele on brittinaisista kaikkein varakkain.

Adele ja Enya ovat ainoat sooloartistinaiset, jotka ovat listauksen kolmenkymmenen kärjessä. Enya on sijalla 28 ja Adele sijalla 30. Listan kärjessä on Sir Paul McCartney vaimonsa Nancy Shevellin kanssa. Heidän varakkuutensa on arviolta jopa 960 miljoonaa euroa. Toisella sijalla on Lordi Andrew Lloyd Webber 910 miljoonan euron varakkuudella. Kolmannella sijalla sen sijaan on irlantilaisbändi U2, jolle on varakkuutta kertynyt 630 miljoonan euron edestä.

Adelen, Enyan ja McCartneyn vaimo Shevellin lisäksi varakkuuslistalle ovat naisista päässeet edesmenneen George Harrisonin puoliso Olivia Harrison, Ozzy Osbournen vaimo Sharon Osbourne sekä edesmenneen David Bowien vaimo Iman Abdulmajid. Katso koko listaus tästä.

Lue myös: Menikö jo liian pitkälle? Rikas mies huolehti, että hänen varakkuutensa huomataan kaupassa

Lähde: NME

Suosittelemme

Uusimmat