Kuva: Fotolia

Alienit hyökkäävät jälleen - katso tuore Independence Day 2 -traileri

25.04.2016 09:30 - Joose Koskiranta

Maapallo on jälleen vaarassa alieneiden hyökkäyksen johdosta. Independence Day 2: Uusi Uhka -nimisen kakkososan toinen traileri on julkaistu.

Ensimmäinen Independence Day -elokuva tuli elokuvateattereihin vuonna 1996 mullistaen suurelokuvien genren. Silloin Will Smith, Jeff Goldblum ja Bill Paxton olivat päärooleissa yritteäessään puolustaa ihmiskuntaa huipputeknologiaa käyttävien avaruusolioiden kynsistä.

Nyt 20 vuotta myöhemmin, alienit ovat valmiita uuteen yritykseen. 29. kesäkuuta Suomessa ensi-illan saavassa Independence Day 2: Uusi Uhka -leffassa ei nähdä Will Smithiä Kapteeni Steven Hillerin roolissa. 47-vuotias supertähti oli huhujen mukaan liian kallis palkata.

Faneilla ei ole kuitenkaan syytä huoleen, sillä Smith on paikattu lähes yhtä suurella nimellä. Muun muassa Nälkäpeli-elokuvasarjassa esiintynyt australialaisnäyttelijä Liam Hemsworth ottaa uuden pääroolin itselleen näytellen molemmat vanhempansa viime hyökkäyksessä menettänyttä pilotti Jake Morrisonia.

Jeff Goldblum sekä Bill Paxton ovat uudelleenvalittu tietokone-ekspertti David Levinsonin ja nykyisen ex-presidentti Thomas J. Whitmoren rooleihin.

Elokuvan, joka on ensimmäinen kahdesta jatko-osasta, on ohjannut saksalainen Roland Emmerick.

Katso Independence Day 2: Uusi Uhka -traileri alta!

Lue myös: Tänään tv:ssä: Yksi kaikkien aikojen supersankarielokuvista

Lähde: EkstraBladet

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat