Kuva: AOP

Jasper Pääkkönen kasvoi nuoresta siloposkesta raavaaksi mieheksi - katso muutos kuvagalleriasta

25.04.2016 15:15 - Senni Loikala

Supersuosittu näyttelijä on luonnollisesti muuttunut vuosien varrella. Tunnistatko miestä enää hänen tuoreimmasta kuvastaan?

Jasper Pääkkösen, 35, esittämä Saku Salin kuului monen suosikkihahmoihin Salatuissa Elämissä, joissa nuori mies näytteli vuosina 1999-2002. Vuotta myöhemmin Pääkkönen valloitti elokuvateattereiden valkokankaat, kun hän näytteli Eero Takkusen roolin Pahat Pojat -hittielokuvassa.

Pääkkösen roolityöt ovat vakuuttaneet monet myös muun muassa Leijonasydän-, Napapiirin sankarit -, Matti-, ja Paha maa -elokuvissa. Näyttelemisen lisäksi mies tunnetaan myös aktiivisena perhokalastajana, ja hän on puhunut julkisuudessa Itämeren lohen suojelun puolesta.

Pojasta mieheksi

Koska Pääkkönen on ollut julkisuudessa jo yli 15 vuotta, on täysin luonnollista, että hänen ulkonäkönsä on muuttunut tuona aikana. Saattaa kuitenkin olla, etteivät kaikki tunnistaisi miestä hänen tuoreimmasta Instagram-kuvastaan. Luonnossa kuvatussa otoksessa partaa jo pidempään suosineella miehellä on huppu päässään ja aurinkolasit silmillään.

Katso alta, miten Jasper Pääkkönen on muuttunut vuosien varrella nuoresta näyttelijähurmurista raavaaksi mieheksi!

2001

(kuva: AOP)

2004

(kuva: AOP)

2007

(kuva: AOP)

2013

2016

(kuva: AOP)

Lue myös: Jasper Pääkkönen sai hirviömäisen kirjolohen - katso kuva

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat