Kuva: AOP

Yllättävä paljastus Sinkkuelämää-sarjasta: Perustui tositapahtumiin!

27.04.2016 12:15 - Pauliina Jokinen

Sinkkuelämää-sarjan käänteet tuntuivat välillä liian hurjilta ollakseen totta.

Osa Sinkkuelämää-sarjan viehätyksestä perustui sarjan käsittämättömältäkin tuntuviin juonenkäänteisiin: Samathan hurjiin seksiseikkailuihin tai Carrien erikoisiin deitteihin. New York loi puitteet seikkailuille, jotka tuntuivat hurjilta fantasioilta.

Todellisuudessa ainoa keksitty yksityiskohta sarjassa oli Carrien hulppea asunto, jossa toimittaja asui minimivuokralla kaupungin hintatasoon nähden.

Sarjassa Mirandaa näytellyt Cynthia Nixon nimittäin paljasti sarjan käänteiden perustuneen tositapahtumiin. Kaikki, mitä sarjassa tapahtui, oli koettu myös oikeassa elämässä.

- Kirjoittajilla oi sääntö, etteivät he voineet kirjoittaa jaksoihin mitään, mikä ei todella tapahtunut jollekin käsikirjoittajista tai heidän läheisille ystävilleen. Tiedon piti olla varmaa: käsikirjoitukseen ei voinut päätyä tapahtumia, jotka olivat sattuneet isän veljen kaiman siskon koiranulkoiluttajalle. Joten kaikki erikoisimmatkin seksikohtaukset todella tapahtuivat, Nixon paljasti elokuvasivusto IMDb:n haastattelussa.

Kuvausryhmä käyttikin paljon aikaa omien seikkailuidensa kertomiseen.

- Siihen on syy, että se oli paras työ maailmassa: Me käytimme käytännössä ensimmäiset viikot - ja lähes kaikki työvuodet - keskustellen ihmissuhteistamme, sarjan käsikirjoittaja Liz Tuccillo on paljastanut aiemmin.

- Kävimme iltaisin treffeillä ja tulimme seuraavana päivänä töihin ja kerroimme hulluimmat tarinamme. Käsikirjoittajien huoneessa kuultiin niin shokeeraavia tarinoita, ettei kukaan voinut edes kuvitella niitä todeksi, Tucillo kertoi.

Lue myös: Huijaatko painonpudotuksessa? Erikoinen vaikutus

Lähde: Bazaar

Kilpailut

Uusimmat