Riisuttu: Krista Siegfrids murtuu itkuun puhuessaan elämänsä kipukohdista

05.06.2016 19:00 - Rea Tallgren

Riisuttu-netti-tv-sarjassa Suomen tunnetuimmat muusikot riisutaan julkkiksen rooleistaan ja näytetään tuntevina ja haavoittuvina ihmisinä.

Krista Siegfrids, 30, puhuu Voice.fi:n uudessa Riisuttu-nettisarjassa toimittaja Heli Thorénille avoimesti ja tunteikkaasti elämänsä kipukohdista, kuten ikävästään isäänsä kohtaan.

Siegfrids oli vain 15-vuotias, kun hänen isänsä menehtyi. Välillä ikävä tulee esiin todella voimakkaana, ja on hetkiä, jolloin Siegfrids kokisi todella tarvitsevansa isänsä tukea. Vuonna 2013 Suomea Euroviisuissa edustanut Siegfrids sai lapsena isältään paljon kannustusta lauluharrastukseensa.

- Mietin, mitä jos hän olisi nähnyt kaiken tämän, mitä on nyt tapahtunut. Kun olin pieni, katsoimme Euroviisuja yhdessä kotona. Mitä jos hän olisi ollut mukanani Euroviisuissa? Tiedän, että hänen mielestään tämä olisi niin siistiä ja hän olisi niin ylpeä, Siegfrids sanoo.

Naista helpottaa ajatus siitä, että hänen isänsä saattaa olla tämän taipaleella jollain tavalla hengessä mukana.

- Toivon yli kaiken, että näemme vielä uudestaan, mutta sitä ei voi tietää, Siegfrids sanoo.

Katso koko video yltä niin näet, kun Siegfrids kertoo myös muun muassa hakeutumisestaan terapiaan ja siitä, millaisen hyvin henkilökohtaisen kappaleen hän on kirjoittanut kihlatulleen.

Riisuttu-sarjan jaksot ja julkaisuajat:
Su 5.6: Krista Siegfrids
Su 12.6: Samu Haber
Su 19.6: Janna
Su 26.6: Jonna Tervomaa
Su 3.7.: Jouni Hynynen

Uusimmat