Kuva: AOP

Suomalaisartisti puuttui kiusaamistilanteeseen metrolaiturilla - muut seurasivat vain vierestä

09.06.2016 12:40 - Rea Tallgren

Yksi Suomen suosituimmista dj:istä kertoo ihmisten seuranneen kiusaamistilannetta sivusta, kunnes hän oli puuttunut siihen.

DJ Orkidea, oikealta nimeltään Tapio Hakanen, kirjoittaa Facebook-päivityksessään todistaneensa Helsingissä Kampin metroasemalla kuukausi sitten tilannetta, jossa nuori poika kiusasi toista.

"Aloin kiinnittää huomiota jatkuviin "Älä viitti... Lopeta...!" huutoihin. Aluksi katsoin että siinä on vaan kolme nuorta kundia, jotka säätää ja häslää keskenään - kuten 10v pojat usein tekee. Mutta kun sitä "Älä... Lopeta jo!" huutoa oli jatkunut muutaman minuutin katsoin tarkemmin että mitä tyypit hommailee."

Orkidean mukaan yksi pojista hakkasi laukulla toista pojista ja kolmas nauroi vieressä.

"Muutkin ihmiset metrolaiturilla alkoi kiinnittää huomiota ja selvästi mietti että mikäs homma tää on. Vielä kun se jatkui jonkun aikaa niin ajattelin että voisihan asialle tehdäkin jotain", hän avaa tilannetta.

DJ Orkidea kertoo kävelleensä paikalle ja pyytänyt toista pojista lopettamaan, kun kerta kuulee toisen niin pyytävän. Tilanne päättyi onnellisesti, ja Orkidean mukaan kiusatun kasvoille oli noussut onnellinen hymy. 

"No, tämä oli tarina arkielämästä että miten jokainen meistä voi tehdä jotain jos kohtaa kiusaamista", hän summaa. 

Lue koko päivitys tästä

Kilpailut

Uusimmat